Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НАЈЛЕПШЕ ПОСНЕ ПАЛАЧИНКЕ: Меке као душа, танке и укусне као мрсне! (РЕЦЕПТ)

24.03.2022. 08:14
Пише:
Србија Данас
palačinke
палачинке / Извор: Фото: YouTube printscreen/Jelajelena Петровиц

Уживајте у омиљеној посластици и у данима поста

Ко каже да током поста морате да се одрекнете сласних палачинки?

Ту је одличан рецепт прилагођен посним данима, а палачинке спремљене на овај начин мекане су и укусне, као и мрсне!

ОТПУШАВА НОС ЗА ПЕТ МИНУТА: Доктор ОТКРИО ТЕХНИКУ која помаже, ИНСТАНТ олакшање (ВИДЕО)

ОТПУШАВА НОС ЗА ПЕТ МИНУТА: Доктор ОТКРИО ТЕХНИКУ која помаже, ИНСТАНТ олакшање (ВИДЕО)

ИЗУЗЕТНО ТЕЖАК ПЕРИОД: Астролози УПОЗОРАВАЈУ, ова ТРИ ЗНАКА ће се ДОСТА НАМУЧИТИ у наредних пар месеци

ИЗУЗЕТНО ТЕЖАК ПЕРИОД: Астролози УПОЗОРАВАЈУ, ова ТРИ ЗНАКА ће се ДОСТА НАМУЧИТИ у наредних пар месеци

Потребно је:

  • 300 мл киселе воде
  • 30 мл уља
  • соли
  • брашно по потреби

palačinke
палачинке / Извор: Фото: YouTube printscreen/Jelajelena Петровиц

Припрема:

У чинију сипати киселу воду, додати уље, со, па додавати брашно да тесто буде ретко. Тиме ће те добити фине танке прозирне палачинке. 

Тигањ подмажите уљем, сипајте кутлачу теста и распоредите по целом тигању. Пржити са једне и друге стране. 

Филујте по жељи.