НЕОБИЧАН РУЧАК КОЈИ ЋЕ ВАМ СЕ ДОПАСТИ: Пилеће груди са павлаком запечени у рерни и преливени укусним сосом (ВИДЕО)
Одлична идеја за лагани ручак без пуно муке. Послужите са салатом.
10.08.2022.
08:59
Коментари (0)
Потребно је:
- пилеће груди
- соли, бибер
- грануле белог лука
- суви зачин
- 100 гр ренданог качкаваља
- неколико кашика сусама
- 3 јаја
- 3 кашике брашна
- 200 гр киселе павлаке
- 1 кашика мајонеза
ОВАЈ РУЧАК ОД ТИКВИЦА ЈЕ ЗВЕЗДА ЛЕТА: Састојци који ће одушевити и младе и старе- обавезно пробајте (РЕЦЕПТ)

ОВАЈ РУЧАК ОД ТИКВИЦА ЈЕ ЗВЕЗДА ЛЕТА: Састојци који ће одушевити и младе и старе- обавезно пробајте (РЕЦЕПТ)
НАЈСЛАЂИ ЧОКО ДЕСЕРТ КОЈИ НАСТАЈЕ ЗА МАЊЕ ОД 30 МИНУТА! Топи се у устима и спрема очас посла (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)

НАЈСЛАЂИ ЧОКО ДЕСЕРТ КОЈИ НАСТАЈЕ ЗА МАЊЕ ОД 30 МИНУТА! Топи се у устима и спрема очас посла (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
Припрема:
Месо исећи на тање листиће, посолити. Може суви зачин, бели лук , бибер па додати мало уља и промешати .
Сваку шницлу провући кроз брашно, умућена јаја па рендан качкаваљ са сусамом.
Ређати у подмазан плех. У чинију измешати павлаку и мајонез па тиме прелити месо.
Пећи на 220 степени Ц око 40-45 мин.