ЗЛАТА ВРЕДНИ: ПЛОДОВИ који чувају ваше СРЦЕ, ако их једете УМЕРЕНО
Њихово дајство је благотворно.
Они који једу мале количине орашастих плодова под мањим су ризиком од неправилног рада срца, једног од главних узрока шлога.
КАФОПИЈЕ НЕ ОЧАЈАВАЈТЕ, ваш омиљени НАПИТАК има и својих скивених ПРЕДНОСТИ
То је показало истраживање које је обухватило више од 60.000 Швеђана, током 17 година, и доказало да они који су их јели три пута недељно имају правилнији рад срца.
Све Италијанке раде ОВАЈ трик од 15 минута након оброка - зато могу СВЕ да једу, а да буду згодне
Студија објављена у журналу "Хеарт" утврдила је да су они учесници, који су три пута недељно конзумирали те намирнице, имали 18 одсто мање шансе за срчани проблем који се манифестује као неправилан срчани ритам.
Једном кашичицом овог ЗАЧИНА победите ВИШАК КИЛОГРАМА!
"Учесници који су неколико пута недељно јели по шаку орашастих плодова били су под мањим ризиком за развијање неправилног рада срца. Подвлачимо да су у питању мале количине, не више од једне шаке по порцији," наводе научници са шведског Института Каролинска.