Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПОХОВАНИ ХЛЕБ ИЗ РЕРНЕ: Припремите ДОРУЧАК по рецепту из бакине кухиње, укусан је и БРЗО се спрема (ВИДЕО)

19.03.2022. 09:06
Пише:
Србија Данас
pohovani hleb
поховани хлеб / Извор: Фото: Youtube printscreen/Jelajelena Петровиц

Идеалан оброк за почетак дана

Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за поховани хлеб из рерне. Идеално јело за доручак или вечеру, посебно уколико имате доста преосталог хлеба. 

ИЗБЕЛИТЕ ЗУБЕ ЗА ПАР МИНУТА: Потребна су вам ДВА јефтина САСТОЈКА, потпуно природно, направите ПАСТУ сами

ИЗБЕЛИТЕ ЗУБЕ ЗА ПАР МИНУТА: Потребна су вам ДВА јефтина САСТОЈКА, потпуно природно, направите ПАСТУ сами

Зидови су били ПУНИ БУЂИ: Попрскала их је са овом СМЕСОМ, брзо и лако се прави, ЗАСИЈАЛИ су КАО НОВИ!

Зидови су били ПУНИ БУЂИ: Попрскала их је са овом СМЕСОМ, брзо и лако се прави, ЗАСИЈАЛИ су КАО НОВИ!

Потребно је:

  • старе кришке хлеба
  • 2 јаја
  • 100 гр фета сира
  • 50 гр качкаваља
  • 1 кашика маслиновог уља
  • 300 мл јогурта

Припрема: 

Изгњечити сир додати јаја, јогурт качкаваљ и уље и све изједначити. Плех  обложити пек папиром па сипати на дно мало прелива у које потопимо хлеб. Преко прелити остатак смесе.