ПОСНИ КОЛАЧ на води са јабукама и лешником - Једноставна припрема за пун укус, нећете ни приметити да није мрсан
Неодољив спој укуса на постан начин!
19.03.2025.
21:42
Коментари (0)
Преукусна посластица извући ће из вас најнежније емоције, а отопиће лед на срцима. Испратите кратку припрему и уживајте у остатку вечери.
Састојци:
- 500 г ренданих јабука
- чаша шећера
- ванилин шећер
- чаша киселе воде
- чаша гриза
- чаша брашна
- кашика цимета
- прашак за пециво
- две чаше млевених лешника
Припрема:
Јабуке обавезно очистите и изрендајте. У њих додајте све остале састојке и измешајте.
Излијте у плех, пеците на 180 степени око 50 минута. Чачкалицом проверите да ли је колач печен и пре наведеног времена, јер можда имате јачу рерну. Пријатно!