Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПОСНИ РУЧАК ИЗ БАКИНЕ КУХИЊЕ - Јело које се брзо припрема од разног поврћа, веома је здраво и ХРАНЉИВО (ВИДЕО)

05.03.2023. 09:33
Пише:
Србија Данас
bakinja kuhinja
бакиња кухиња / Извор: Фото: Youtube printscreen/Jelajelena Петровиц

Припремите данас за вас и укућане!

Данас вам из бакине кухиње препоручујемо рецепт за посни ручак, пун боја и разног поврћа. 

Потребно је:

  • 400 гр шампињона
  • 2 везе младог лука
  • 1 већа кисела паприка или из замрзивача
  • уља,
  • суви зачин по жељи
  • бибер
  • со,
  • бели лук

Као прилог предлажем пржен кромпир.

Крвна СЛИКА НИЈЕ ДОБРА уколико ПОКАЗУЈЕ ове ВРЕДНОСТИ: Саветница за исхрану открила ДОМАЋИ ЕЛИКСИР за побољшање параметара (РЕЦЕПТ)

Крвна СЛИКА НИЈЕ ДОБРА уколико ПОКАЗУЈЕ ове ВРЕДНОСТИ: Саветница за исхрану открила ДОМАЋИ ЕЛИКСИР за побољшање параметара (РЕЦЕПТ)

Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол

Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол

Припрема:

Шампињоне обришите или оперите, одвојте дршкице и оставите за чорбицу. Млад лук исеците на дуже комаде и паприку на тање штапиће. Ставите у тигањ и мало пропржитее, па додајте шампињоне. Посолите и ставите прстохват зачина. После 15 минута окрените шампињоне. Пржите поклопљен па кад течност испари склоните са шпорета и решетком извадите у тањир да не стоје у масноћи. То можете испржити кромпир. Поспите ситно сецканим перјем младога лука и сецканим бели луком.

Кромпир по жељи мало попрскајте кечапом... Уживајте