ПОСТАНИТЕ МАЈСТОР ЗА КУВАЊЕ СУТЛИЈАША: Трик је у једном састојку који му даје посебан шмек
31.05.2022.
08:09
Ево како и ви да постанете мајстор за сутлијаш.
Потребно је:
- 200 гр пиринча
- 50 гр сувог грожђа
- 1 пудинг од ваниле
- 400 мл млека
- 1 ванилин шећера
- цимет
- по жељи корица лимуна
ШАРЕНА БАШТА, ЛАГАН И САВРШЕН РУЧАК: Пуњене тиквице и паприке на бакин начин (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
ШАРЕНА БАШТА, ЛАГАН И САВРШЕН РУЧАК: Пуњене тиквице и паприке на бакин начин (ВИДЕО, РЕЦЕПТ)
БРЗА ВОЋНА ПИТА ПРАВО ИЗ БЛЕНДЕРА: Сочна летња посластица, спремна никад лакше!(ВИДЕО/РЕЦЕПТ)
БРЗА ВОЋНА ПИТА ПРАВО ИЗ БЛЕНДЕРА: Сочна летња посластица, спремна никад лакше!(ВИДЕО/РЕЦЕПТ)
Припрема:
Пиринач добро опрати, скувати у 700 мл. воде па кад уври додати 300 мл млека, ванилин шећер и шећера по жељи. Додати суво грожђе.
У 400 мл. млека скувати пудинг заслађен по жељи. Врућ пудинг измешати са скуваним сутлијашем.
Оставити да проври минут два, па разлити по чинијама. Посути циметом и уживати у овој фантастичној кремастој посластици.