Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"ПРВЕ НОГЕ СРБИЈЕ": Водитељка РТС-а у купаћем, тело као милион долара, а овако се храни - сама је правила хлеб

13.06.2022. 15:15
Пише:
Србија Данас
ivana milenkovic
ивана миленковиц / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/ivanamilenk0vic

Свака њена објава у нешто смелијим одевним комбинацијама, али наравно увек с мером укуса, направи прави хаос на мрежама

Ивана Миленковићводитељка Јутарњег програма на Јавном сервису једна је од најомиљенијих ТВ лица уз које се Србија буди готово свако јутро.

Она је ових дана направила мали предах од пословних обавеза у Црној Гори. 

На крштењу у "венчаници", а на рођендану истакла витко тело: Луна БЛИСТА у обе комбинације, а њена ФИГУРА оставља без текста

На крштењу у "венчаници", а на рођендану истакла витко тело: Луна БЛИСТА у обе комбинације, а њена ФИГУРА оставља без текста

ДА ЛИ СЕ У ВЕЗИ ПОНАШАТЕ КАО ЖЕНА ИЛИ КАО МАЈКА? 5 ствари које многе жене раде, а озбиљно шкоде односу

ДА ЛИ СЕ У ВЕЗИ ПОНАШАТЕ КАО ЖЕНА ИЛИ КАО МАЈКА? 5 ствари које многе жене раде, а озбиљно шкоде односу

Она ужива у купању и сунчању, а њени пратиоци у погледу на њено извајано тело, будући да водитељка често дели фотогафије у бикинију.

Коментари се нон стоп нижу, а судећи по њима, потпуно је јасно да су сви одушевљени њом и њеним извајаним телом.

Водитељка је, иначе, једном приликом открила како изгледа њена исхрана. Она ујутру прво попије лимунаду, а након тога једе јагоде или шумско воће и банане, у које дода мало меда, а понекад и какао, лешник или бадем. Тек након тога следи главни доручак.

"После тога доручкујем, омиљена ми је кајгана са фетом. Раније сам често правила хлеб само од уљарица. Потребно је по 50 грама семенки сунцокрета, бундеве, сусама и лана. То се самеље, дода се мало маслиновог уља, воде, соде бикарбоне, па се тесто суши у рерни. Кад не радим, идем код маме на породични ручак, и најчешће једемо пиле са прилогом и палачинке. Ако сам на послу, у нашем ресторану на телевизији ручам сезонску чорбу, месо и поврће. За вечеру волим салату од туњевине, мада кажу да конзервирана риба не ваља јер има много живе у њој. Омиљени су ми лосос и пастрмка", испричала је Ивана једном приликом за "Глорију".

Водитељка се опробала и у гајењу поврћа, али је признала да није у потпуности имала успеха.

"Имамо викендицу, па сам прошлог лета покушала сама да гајим блитву, ротквице и чери. Парадајз је уништила пламењача јер га нисам ничим прскала, блитва је била феноменална, а ротквице потпуно нејестиве. Ем су биле велике као главице црног лука, ем потпуно жилаве и горке", рекла је она за поменути магазин.