Пуњене ПАПРИКЕ по рецепту из БАКИНЕ КУХИЊЕ - Због овог састојка су посебно укусне (ВИДЕО)
Јело које можете служити за ручак или вечеру!
02.11.2023.
08:08
Коментари (0)
Пуњене паприке могу се припремати на разне начине, али ће вас овај бакин одушевити.
Ево зашто СЛАНИНУ никада не бисте требали да стављате у ФРИТЕЗУ НА ВРУЋ ВАЗДУХ - Осим ЗДРАВЉА, може да угрози и КУЋУ

Ево зашто СЛАНИНУ никада не бисте требали да стављате у ФРИТЕЗУ НА ВРУЋ ВАЗДУХ - Осим ЗДРАВЉА, може да угрози и КУЋУ
Јесења ДИЈЕТА ДЕЛУЈЕ У РОКУ од СЕДАМ ДАНА - Намирнице које помажу да детоксикујете организам, брзо ћете приметити разлику

Јесења ДИЈЕТА ДЕЛУЈЕ У РОКУ од СЕДАМ ДАНА - Намирнице које помажу да детоксикујете организам, брзо ћете приметити разлику
Потребно је:
- 6 половина паприка
- 2 јаја
- 200 гр сира
- 3 чена белог лука
- 100 гр шунке
- 100 гр качкаваља
- 1 мањи парадајз
- мл бибер по жељи
- оригана сецкан
- першунов лист
- мало уља
Припрема:
Издробити сир, додати јаја па изједнацити. Додати сецкану шунку, сецкан бели лук, на коцке парадајз, бибер, оригано першун и све изједнацити. Паприке исећи на пола и поређати у подмазан плех. Пунити са измешаним надевом. Одозго ставити по касику ренданог качкаваља и мало сецкане сланине. Пеци на 210 степени Ц 30 минута. Сервирати топло.
Детаљнији рецепт на видеу.