Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЈЕЛО НА КАШИКУ ЗА ПОЛА САТА! Бољи рецепт за ПАРАДАЈЗ ЧОРБУ од овога нећете наћи, а замените ли само ЈЕДАН САСТОЈАК постаје ПОСНА

09.11.2023. 07:34
Пише:
Србија Данас
paradajz čorba
парадајз чорба / Извор: Фото: Youtube printscreen/Jelajelena Петровиц

Потребно је тек неколико састојака, а укус савршен!

Парадајз чорбу је веома лако направити, а својим освежавајућим укусом "подићи" ће вас боље него било која кафа. 

Можете направити посну варијанту ако уместо тестенине додате кувани пиринач, или пак тестенину без јаја.

Ево које ВИТАМИНЕ уносите у организам када једете КУВАНИ КУКУРУЗ: Одличан је за правилно ВАРЕЊЕ и рад нервног системаkukuruz

Ево које ВИТАМИНЕ уносите у организам када једете КУВАНИ КУКУРУЗ: Одличан је за правилно ВАРЕЊЕ и рад нервног система

Сви су полудели за овом ПИТОМ СА МЕСОМ - Хрскаве коре пуне су сочног фила, а када је једном пробате правићете је увекbakina kuhinja

Сви су полудели за овом ПИТОМ СА МЕСОМ - Хрскаве коре пуне су сочног фила, а када је једном пробате правићете је увек

Потребно је:

  • 1 шаргарепа
  • уље
  • куван парадајз
  • вода
  • мало зачина
  • соли
  • першунов лист
  • тестенина по избору

Припрема:

Шаргарепу изрендати, па је на уљу мало пропржити. Додати  200 мл парадајза и 2 лончета воде, па поновити исто тако - у зависности колико вам треба чорбице. Убацити суви зацин по жељи може и мало шећера. Додати тестенину и першунов лист на крају.

Оставити да проври јос 5 минута, и чорбица је готова!