Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

РЕШИТЕ СЕ ПРЕХЛАДЕ! Уз овај РЕЦЕПТ сви симптоми ОДМАХ ПРЕСТАЈУ, а сви имамо ГЛАВНИ САСТОЈАК!

24.06.2019. 06:15
Пише:
Србија Данас
kašalj
кашаљ / Извор: Профимедиа

Олакшајте себи!

Грлобоља, цурење носа и сличне појаве које прате прехладу нису карактеристичне само за зимске месеце. 

ОДЛИЧНА ЗА МРШАВЉЕЊЕ! Сува ШЉИВА помаже да РЕШИШ све проблеме са ПРОБАВОМ!

ОДЛИЧНА ЗА МРШАВЉЕЊЕ! Сува ШЉИВА помаже да РЕШИШ све проблеме са ПРОБАВОМ!

Bolesna devojka sedi na krevetu
Болесна девојка седи на кревету / Извор: Профимедиа

Ипак, због боравка у претерано климатизираним просторијама, прехладе и промуклости све су учесталије у вруће летне дане. Природа нам у ово доба године нуди широк избор свежег воћа и поврћа. Неупитно је да правилна и здрава прехрана могу осигурати организму драгоцен унос витамина који пружају потребан извор енергије, али ми имамо за вас конкретан лек за наведене тегобе.

ИМА ЛИ ИШТА БОЛНИЈЕ ОД УРАСЛОГ НОКТА? Ево како да га излечиш ПРИРОДНИМ путем, уз помоћ ОВЕ смесе!

ИМА ЛИ ИШТА БОЛНИЈЕ ОД УРАСЛОГ НОКТА? Ево како да га излечиш ПРИРОДНИМ путем, уз помоћ ОВЕ смесе!

Ако вас ухвате прехлада и грлобоља, посегните за нечим што већина нас има у својој кућној апотеци. У питању је ракија.

čašica rakije
чашица ракије / Извор: Профимедиа

ОПРЕЗ! Уколико КОМБИНУЈЕШ ове намирнице, ОТРОВАЋЕШ се - Често грешимо и једемо их У ПАРУ!

ОПРЕЗ! Уколико КОМБИНУЈЕШ ове намирнице, ОТРОВАЋЕШ се - Често грешимо и једемо их У ПАРУ!

Грлобоља нема никаквих шанси у борби са куваном ракијом припремљеном према провереном народном рецепту. Стога припремите следеће:

  • 250 мл ракије
  • 100 мл воде
  • 4 кашике шећера
  • кашике меда

Прво у лонац на тиху ватру ставите шећер, како би се кармелизирао. Док добије ону лепу боју старог злата, скините га с ватре и улијте ракију и воду. Све вратите на ватру и пустите да два – три пута провре. Након што се чај охлади, додајте кашичицу меда и све је спремно за конзумацију. Ваше грло бит ће спашено.