РЕЗАНА ГИБАНИЦА - залогај који је ОБАВЕЗАН на српској трпези: Сирница као из ПЕКАРЕ, најлакше се прави
Једноставан и брз рецепт из бакине кухиње
21.04.2023.
08:56
Коментари (0)
Потребно је:
- 300 гр готових кора
- 250 гр сира
- 200 мл јогурта
- 3 јајета
- 1/2 прашка за пециво
- мало качкаваља
- 50 мл уља
ЗДРАВА КРЕМ ЧОРБА ОД ТИКВИЦА: Пуна витамина, а једноставна за припрему - по БАКИНОМ рецепту

ЗДРАВА КРЕМ ЧОРБА ОД ТИКВИЦА: Пуна витамина, а једноставна за припрему - по БАКИНОМ рецепту
ВИТАЛНИЈА ОД ДУПЛО МЛАЂИХ ЖЕНА: Бака (75) има РЕЦЕПТ који обара ПРИТИСАК И ШЕЋЕР за секунд - ОВО СУ САСТОЈЦИ

ВИТАЛНИЈА ОД ДУПЛО МЛАЂИХ ЖЕНА: Бака (75) има РЕЦЕПТ који обара ПРИТИСАК И ШЕЋЕР за секунд - ОВО СУ САСТОЈЦИ
Припрема:
Коре исећи на резанца. На дно тепсије поставити један лист коре. Премазати уљем.
Сир, јаја јогурт пециво и уље, све изједначити. Ставити трећину резанаца и распоредити у тепсију.
Сипати кутлачом надев па изрендати качкаваљ. Поново резанце, надев, качкаваљ, резанци, надев, качкаваљ и одозго ставити кору и залити надевом.
Пећи на 200 степени Ц 40-45 минута. Пробајте овај начин прављења гибанице, много је брже.