ПУЊЕНЕ КРЕМОМ: Морате да пробате СЛАТКЕ РОЛНИЦЕ из бакине кухиње, преукусна посластица (ВИДЕО)
Једноставно и брзо се спремају.
Данас вам из бакине кухиње представљемо рецепт за преукусну домаћу посластицу.
Размишљала сам шта направити од стариског рецепта, сетила сам се маминих меканих мирисних ролатића. Она их је често правила и на масти јер је маргарина и маслаца тад било у оскудици. Данас је све то другачије и можемо бирати са чим ћемо обрадовати нашу децу, унучиће, а и сами се засладити.. Па да видимо како иду ови дивни колачићи мекани као ратлук тако једноставни и издашни.
Ова СМЕСА ДЕТОКСИКУЈЕ све УНУТРАШЊЕ ОРГАНЕ: Уклања из организма токсине, подстиче пробаву и подиже енергију
ОПОРАВЉА ПЛУЋА, УНИШТАВА БАКТЕРИЈЕ: Корен ове биљке помаже код проблема са СИНУСИМА, чисти дисајни пут
У ванглу просејати брашно са прашком за пецивом, додати растопљен маслац, корицу лимуна и јаје ванилин шећер или додајте по жељи шећера и замесити тесто мекше. Ако треба додати 2-3 кашике млека. Развити танко па на дно стављати крем и доњу страну пресавити и исећи добро рукапа изретиснути ивице. Мало рукама правити ваљак па сећи на десетак цм ролатиће и ређати у подмазан плех.
Може мало пробости виљушком да имају ваздуха да не пуцају. Пећи 15-20 мин да само мало зарумене. Решетку подићи за једну више у рерни. Уваљати у прах шећер у који сте додали ванилин шећер или шипку ваниле.