СИГУРНО НИСТЕ ЗНАЛИ! Першун користите свакодневно, а ево колико је здрав!
Испира бактерије из организма!
Першун је зачин који домаћице најчешће користе у кухињи, при припреми оброка. Наиме, он је веома здрав јер садржи витамин А, Ц, рибофлавин, ниацин, фолну киселину, цинк, магнезијум, калијум и калцијум.
ДНЕВНИК ЈЕДНЕ ВАГИНЕ: Све ЗАБЛУДЕ које о женском ПОЛНОМ органу имају не само МУШКАРЦИ, него и ЖЕНЕ!
ЦИКЛУС ВАМ ЗАДАЈЕ МУКЕ? Ово су КЉУЧНИ разлози ЗАШТО је то тако!
Етерична уља першина могу да спрече и карцином дебелог црева, дојке и простате.
Колико је заправо першин заиста моћан, показује једно истраживање према којем першинов лист и матични екстракт знатно успоравају деобу ћелија рака и његове метастазе. У поређењу са осталим биљкама које имају ефект превенције рака, першин се налази међу прве четири.
ОВАКО ЈЕ ИСПРАВНО! Ево ЗАШТО ни по ВРУЋИНАМА не треба да ПИЈЕТЕ воду ДИРЕКТНО са чесме!
ШОООК! Пробудила се једног јутра и схватила да су јој ОБРВЕ НЕСТАЛЕ! Ево ЗАШТО се то ДЕШАВА!
Першун је најбоље да конзумирате свеж, и да обавезно поведете рачуна какав купујете. Избегните онај који има жућкасте гране .