Не бацаје коре од поврћа - Постоје три генијална начина да их искористите, одушевиће вас сваки
04.03.2023.
18:37
Рецепти који ће вам сигурно бити од користи!
На Инстаграму смо пронашли веома занимљив видео са упутством како можете да искористите кору од поврћа, првенствено шаргарепе и лука.
Први је да након што га ољуштите, распоредите равномерно на плек и оставите у загрешајној рерни да се добро осуши, а затим самељете и добијете одличан зачин за супу и поврће.
АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА - Меркур у Рибама доноси хаос, скандали и оговарање обележиће период пред нама![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/01/18/shutterstock_1883874748.jpg?itok=u5KPy29w)
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/01/18/shutterstock_1883874748.jpg?itok=u5KPy29w)
АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА - Меркур у Рибама доноси хаос, скандали и оговарање обележиће период пред нама
Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/04/07/dfdsfdsfdsfdsfdsdsf.jpg?itok=XchAkb-D)
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/04/07/dfdsfdsfdsfdsfdsdsf.jpg?itok=XchAkb-D)
Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол
Други је да кору шаргарепе добро зачините и ставите уље, а затим такође испечете у рерни, постаје хрскава и тако добијате здрав чипс.
Детаљније упутство на видеу у прилогу.