Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

Не бацаје коре од поврћа - Постоје три генијална начина да их искористите, одушевиће вас сваки

04.03.2023. 18:37
povrće
поврће / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/_spicymoustache_

Рецепти који ће вам сигурно бити од користи!

 На Инстаграму смо пронашли веома занимљив видео са упутством  како можете да искористите кору од поврћа, првенствено шаргарепе и лука.

Први је да након што га ољуштите, распоредите равномерно на плек и оставите у загрешајној рерни да се добро осуши, а затим самељете и добијете одличан зачин за супу и поврће.

povrće
поврће / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/_spicymoustache_
АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА - Меркур у Рибама доноси хаос, скандали и оговарање обележиће период пред нама

АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА - Меркур у Рибама доноси хаос, скандали и оговарање обележиће период пред нама

Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол

Чупају је као коров, а има дејство јаче од белог лука: Ова биљка чисти крвне судове, смањује холестерол

Други је да кору шаргарепе добро зачините и ставите уље, а затим такође испечете у рерни, постаје хрскава и тако добијате здрав чипс.

Детаљније упутство на видеу у прилогу.