Због ове грешке при СОЉЕЊУ ХРАНЕ имате ПРОБЛЕМА са ВАРЕЊЕМ, а јавља се и НАДУТОСТ - постоји РЕШЕЊЕ
Овај зачин је неопходан јер садржи есенцијални минерал!
Уколио имате проблем са надимањем или претераним задржавањем течности, кривца тражите у свакодневним навикама у исхрани, прецизније у претераној конзумацији соли.
Уместо обичне соли, узмите хималајску или ружичасту со, брзо ћете осетити разлику и олакшање. Натријум има лошу репутацију, али је есенцијалан минера, потребан је за много ствари. Један од задатака натријума је да подстакне производњу желудачне киселине.
Потребна нам је желудачна киселина да разградимо храну и апсорбујемо хранљиве мартерије. Уколико је нема довољно, не можемо разградити храну и то доводи до надимања.

ПРОПАДАЛЕ СУ ОД КАМЕНЦА: Намазала СЛАВИНЕ овом намирницом, заблистале као нове, а ЧИСТИ И ФИЛТЕРЕ

ЛАТЕКС, ГОЛЕ НОГЕ И СТОМАК: Милица Павловић ШОКИРАЛА издањем, НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ, сви гледају овај ДЕТАЉ (ФОТО)
Прерађену кухињску со замените за нерафинисану морску или хималајску со, поред тога што даје укус јелу, подстиче и варење.