ЈЕФТИНО, ЗДРАВО И ПРЕУКУСНО! Ово је рецепт за најмекшу и најсочнију ЏИГЕРИЦУ - тражиће се тањир ВИШЕ (ВИДЕО)
Прсте да полижеш!
20.02.2022.
08:16
Коментари (0)
За оне који су љубитељи изнутрица, џигерица представља праву посластицу.
Уз сезонску салату и (пире) кромпир, ваш ручак ће бити комплетан за мале паре, а уз овај рецепт ће се тражити и тањир више.
Овсене ПАХУЉИЦЕ многи БИРАЈУ за ДОРУЧАК: Ево како оне заправо УТИЧУ на организам и ЗДРАВЉЕ

Овсене ПАХУЉИЦЕ многи БИРАЈУ за ДОРУЧАК: Ево како оне заправо УТИЧУ на организам и ЗДРАВЉЕ
Крвна СЛИКА НИЈЕ ДОБРА уколико ПОКАЗУЈЕ ове ВРЕДНОСТИ: Ево како да ТУМАЧИТЕ НАЛАЗ, најбитнији параметри

Крвна СЛИКА НИЈЕ ДОБРА уколико ПОКАЗУЈЕ ове ВРЕДНОСТИ: Ево како да ТУМАЧИТЕ НАЛАЗ, најбитнији параметри
УДАЈУ СЕ, А ОВО КРИЈУ ОД МУЖА: Просечна жена ово никад не каже партнеру

УДАЈУ СЕ, А ОВО КРИЈУ ОД МУЖА: Просечна жена ово никад не каже партнеру
Потребно је:
- 500 гр свињске џигерице
- 2 кашике брашна
- уље
- соли
Припрема:
Џигерицу исећи на танке комаде па је уваљати у брашно. Пржити у уљу поклопљену.
Оставити на лаганој ватри да порумени, потом је окрените пред крај и посолите. Севирајте са пире кромпиром и сезонском салатом.