PREKID U ZADRUZI - DA SAMO ZNAJU DA SMO POBEDILI SA 5 GOLOVA: Ori se imanje, poruka za Orlove i SP!

10.06.2018. 07:46
Piše:
Srbija Danas
Rijaliti Zadruga / Izvor: Foto: TV Pink printscreen/Zadruga
Izračunali da uskoro počinje Mondijal.

Sinoć su u rijalitiju "Zadruga" održane nominacije pred večerašnje izbacivanje (koja dva zadrugara su nominovana, a od početka su u Šimanovcima, pogledajte na OVOM linku), a odmah potom su učesnici odgovarali na pitanja novinara.

Pred sam kraj nominacija, dok je u Beloj kući još uvek bio voditelj Ognjen Amidžić, desila se nepredviđena situacija koju ni sama produkcija nije predvidela.Kao što je postalo uobičajeno, zadrugari kad imaju da upute neku poruku za spoljašnji svet, oni direktno uskaču u kadar i na prepad kazivaju ono što im je na umu.

TVITER GORI, ALI NE SAMO ON: Zbog jednog igrača, SVI su LUDOVALI, čak i navijači NAJVEĆEG rivala (FOTO)

Zadruga nominacije / Izvor: Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

Ovoga puta je emisiju na kratko prekinuo Bora Santana, koji je poslao poruku ispred zadrugara koji prate fudbal i koji veoma pate što (osim ako ih Veliki šef ne iznenadi) neće moći da gledaju 17. juna prvi meč fudbalske reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji protiv Kostarike.

Bora Santana u rijalitiju Zadruga / Izvor: Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

Iako su "odsečeni" od stvarnosti i ne znaju šta se dešava u realnom životu jer u rijaliti ne ulaze informacije i vesti van imanja, oni su izračunali da uskoro počinje Mondijal. Još da znaju da je naša reprezentacija upravo sinoć trijumfovala u poslednjoj pripremnoj utakmici protiv Bolivije sa čak 5:1, shvatili bi da im je poruka bila pravovremena.

reprezentacija Srbije / Izvor: MN Press

- Ne znam kog dana počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu. Želim samo da poželim našoj reprezentaciji, a i susedima, svu sreću. Da su pre svega zdravi i da doguramo do finala pa da idemo u Rusiju svi da gledamo - poručio im je Bora ispred ostalih zadrugara, a onda je Amidžić uspeo da odjavi emisiju. E, da samo zna kako su reprezentativci odigrali poslednju kontrolnu utakmicu! Sjajno! (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Pogledajte te scene iz "Zadruge":

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

(VIDEO) NE, NEMOGUĆE DA JE TO ONA! Nestala pre 20 godina, a DANAS... Zabezeknuće vas IZGLED Vanese Šokčić

 

Piše:
Srbija Danas
10.06.2018. 07:46
Pogledajte više