Da Beograd zasija: JKP Javno osvetljenje u narednim danima na više lokacija obavlja radove

10.12.2018. 12:22
Piše:
Srbija Danas
beograd / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
Plan aktivnosti

JKP Javno osvetljenje u narednim danima izvodi radove na teritoriji Beograda i to na sledećim lokacijama:

Na Čukarici, u ulici Bore Stankovića, od Obrenovačkog puta do Lole Ribara i u ulici Đorđa Ognjanovića, kao i u naselju Petrovac, Umka vršiće se dogradnja javnog osvetljenja. 

Dogradnja javnog osvetljenja vršiće se i na teritoriji opštine Rakovica u ulicama: Aleksandra Vojinovića br.15E, 15P, 15I, Dušice Spasić (Ivangradska) br.24-30 i Mrakovička br.25, park iza zgrade.

Isti radovi izvodiće se i u opštini Zemun na sledećim lokacijama: ulica Joze Šćurle br.56 c,d,f,g; ulica Živka Petrovića br.80a i 80b; dečje igralište u ulici Mihaila Vukše - Nova Galenika; parkić na uglu ulica Devaldovih i Pavla Zarića; ulica Strahinje Petrovića - ulaz iz ulice Pružni put u Zemun polju; parkić između ulica Đure Gajića i Vijetnamske u Zemun polju; parkić između ulica Marka Milanovića i Antona Klemenca u Zemun polju; parkić u centru naselja Franje Krča-Zemun polje; 17. nova od crkve ka auto-putu-Grmovac; pešačka staza iza stadiona BSK-a u Batajnici; saobraćajnica koja povezuje stari i novi Novosadski put kod ciglane u Batajnici; saobraćajnica koja povezuje stari i novi Novosadski put kod ekonomije u Batajnici; u Upravnoj zgradi GO Zemun i kod crkve Svetog Velikomučenika Georgija u Ugrinovcima.

Na Novom Beogradu dogradnja javnog osvetljenja će se vršiti u Parku prijateljstva, Parku Ušće i u Gandijevoj 17, a na Zvezdari u ulici 16. Oktobra na ulazu iz ulice Matice Srpske.

Na opštini Palilula dogradnja javnog osvetljenja će se vršiti u: parku kod vrtića Kockica, ulica 12. oktobra u Borči; u parku između ulica Milana Toplice, Koste Manojlovića i Užičke u Borči, u Popovoj bari u ulicama Nova 1 br.12a i 12b; u ulici Kikindska do Mitra Trifunovića Uče, kao i kod ulice Jovice Vasiljevića u zoni sportskog terena FK Palilulac. 

Dogradnja javnog osvetljenja će se vršiti i na teritoriji opštine Voždovac i to na sledećim lokacijama: u parku u ulici Ljube Vučkovića 11 i 3; u ulici Avalska br. 290 do izlazaka na Kragujevački put; u ulici Braće Jakovljevića br.14 do javne česme u Mesnoj zajednici Beli potok; kod pešačke staze i spomenika Neznanom junaku na Avali.

Na teritoriji opštine Stari grad radovi se obavljaju u ulici Strahinjića Bana gde će se postavljati dekorativno osvetljenje, a dogradnja javnog osvetljenja vršiče se u Skadarskoj ulici, na Topličinom vencu i ulicama oko Topličinog venca, kao i u ulicama Emilijana Joksimovića, Siminoj i Strahinjića Bana. 

 

Piše:
Srbija Danas
10.12.2018. 12:22
Pogledajte više