''GRADSKO STAMBENO'' NA DEČIJEM SAJMU: Takmičenja i pokloni za najmlađe

14.10.2016. 14:06
Piše:
Srbija Danas
Gradsko stambeno / Izvor: Foto: Stambeno.com
Sa ciljem informisanja građana i edukacije mališana, štand JP ''Gradsko stambeno'' biće na raspolaganju zainteresovanima od 14. do 16. 10. u hali broj 3 Beogradskog sajma.

JP "Gradsko stambeno" već godinima unazad uzima učešće na Dečijem sajmu u Beogradu čime omogućava svojim sugrađanima da se informišu o svim aktivnostima i akcijama koje pomenuto preduzeće sprovodi.

U cilju što boljeg informisanja javnosti i ove godine od 14. do 16.oktobra u hali broj 3 Beogradskog sajma, štand JP "Gradsko stamebno" sa stručno osposobljenim kadrovima biće na raspolaganju građanima za sve informacije iz domena rada Preduzeća, a za najmlađe su spremljene razne zanimljivosti i takmičenja kroz igru, kao i prigodni pokloni.

- Kako nam je bezbednost građana prioritet, 15.10.2016. u 13h na aktuelnom Dečijem sajmu biće održana predstava "Lift nije igračka" gde na zabavan i edukativan način kroz igru deca uče kako pravilno da koristite lift. Pozivamo sve građane da nas posete i saznaju više, kažu iz JP ''Gradsko stambeno''.

Piše:
Srbija Danas
14.10.2016. 14:06
Pogledajte više