Hit na Fejsu! Nakon otvaranja muzičke fontane stižu pozivi za rejv i kupanje na Slaviji (FOTO)

06.06.2017. 12:05
Piše:
Srbija Danas
Muzička fontana / Izvor: Foto: Srbija Danas/Saša Džambić
Nakon zvaničnog otvaranja muzičke fontane na Slaviji na Fejsbuku su se pojavili različiti duhoviti pozivi za okupljanje građana

Tako su se javili pozivi građanima na okupljanje pod nazivom “Rejv na Slaviji“, “Kupanje u fontani na Slaviji“, ali i “Divljenje muzičkoj fontani na Slaviji“.

SPEKTAKL NA SLAVIJI: Veliki broj sugrađana došao da vidi muzičku fontanu (FOTO/VIDEO)

Pitali smo građane šta misle o muzičkoj fontani, OVO su njihovi ODGOVORI (FOTO/VIDEO)

Na Slaviji / Izvor: Foto: Facebook

Na Slaviji / Izvor: Foto: Facebook

Na Slaviji / Izvor: Foto: Facebook

Ipak, moramo da upozorimo građane da ne pretrčavaju kružni tok kako bi se okupali u fontani i odgovorili na poziv na Fejsu, jer zbog saobraćaja možete na taj način ugroziti i svoj i tuđe živote. S druge strane, slobodno možete da se odazovete iventima koji pozivaju na divljenje fontani i đuskanje uz njenu muziku, ali samo ako to radite na pešačkom prelazu bez prelaska do fontane jer kako smo već napomenuli to može biti veoma opasno.

Podsetimo, muzička fontana koju je dobio Beograd je jedinstvena po tome što u ovom delu Evrope ne postoji ništa sličnije. Njena izgradnja koštala je 1,8 miliona evra, a napravljena je u Grčkoj. Građani će biti u prilici da iz fontane čuju muziku dva puta dnevno tokom radnih dana, odnosno od devet do 11 sati prepodne i od 20 do 22 sata uveče, a vikendom od devet do 12 i od 18 do 22 časa.

Piše:
Srbija Danas
06.06.2017. 12:05
Pogledajte više