Javni poziv

20.12.2018. 07:43
Piše:
Srbija Danas
Parking / Izvor: Profimedia/ilustracija
JKP "Parking servis" Beograd uputio je javni poziv sopstvenicima vozila.

Predmet poziva je skup od 151 vozila, koja su, kao neregistrovana, havarisana, kao vozila iz saobraćajnih nezgoda i prekršaja, uklonjena sa javnih površina angažovanjem sredstava Preduzeća po nalozima državnih organa, i smeštena na placeve u Brodarskoj ulici i ,,Adi Ciganliji“, kao i u garaži u ulici Mileve Marić Ajnštajn na Novom Beogradu, gde ih sopstvenici mogu pogledati i preuzeti po dole navedenim uslovima.

Na Savskom vencu 1. januara Park otvorenog srca i podela novogodišnjih paketića

Ukoliko se na spisku nalazi vozilo čiji ste vlasnik ili korisnik, po ovlašćenju o upravljanju ili ugovoru o korišćenju, isto možete preuzeti u periodu od 20.12. do 27.12.2018. godine, po prethodno izmirenim troškovima koje je Preduzeće imalo ovim povodom.

Parking / Izvor: Profimedia

U protivnom, po isteku navedenog roka, nepreuzeta vozila će se smatrati napuštenim i kao „otpadna“ izložiti javnoj prodaji radi namirenja troškova.

Radovi dogradnje javnog osvetljenja u centru grada

Spisak vozila, koja su predmet ovog javnog poziva, možete pogledati na sajtu Preduzeća na adresi www.parking-servis.co.rs. Sve informacije o ovim vozilima sopstvenici mogu dobiti na telefon broj 011/301 70 70, svakog radnog dana od 9 do 14 časova.

BONUS VIDEO: Ovako je izgledao kolaps u Beogradu zbog zatvaranja Takovske ulice

 

Piše:
Srbija Danas
20.12.2018. 07:43
Pogledajte više