JEDAN "LAJK" JEDAN GLAS: Završen dečiji likovni konkurs pod nazivom "Fasada moga grada"!

25.11.2016. 15:08
Piše:
PR
deca za računarom / Izvor: Profimedia
JP „Gradsko stambeno“ kao društveno odgovorno preduzeće, već osmu godinu organizuje Dečiji likovni konkurs sa ciljem podizanja svesti učenika o značaju očuvanja stambenih zgrada.

Tema ovogodišnjeg konkursa je nosila naziv „Fasada moga grada“, shodno činjenici da počinjemo sa obnovama fasada u Beogradu, želeli smo da deca kao naši najmlađi sugrađani prikažu kako vide fasade svoga grada.

Obaveštavamo vas da je konkurs završen i da je danas od 10 časova otvoreno glasanje, kako bismo izabrali najbolje među mnogobrojnim pristiglim radovima. Zahvaljujemo svim učesnicima na uspešnoj realizaciji ovogodišnjeg konkursa, koji nam daje podstrek da i u buduće sprovodimo ovakve i slične akcije u kojima su glavni akteri upravo deca.

Glasanje će biti moguće isključivo na zvaničnoj Fejsbuk strani preduzeća . Jedan "lajk" računaće se kao jedan glas, kako bi glasanje proteklo potpuno regularno, a priznanja i nagrade dobili oni učenici čiji su radovi zaista zavredeli najviše simpatija drugih. Glasanje traje do ponedeljka, 12. decembra 2016. godine kadaće biti napravljen presek stanja u 10 časova kako bi utvrdili ko je pridobio najviše simpatija posetilaca naše zvanične fejsbuk prezentacije. Dvanaest najbolje ocenjenih radova biće publikovani u formi kalendara JP „Gradskog stambenog“ za 2017. Godinu kao i ostalim adekvatnim nagradama.

Svečana dodela nagrada i otvaranje izložbe nagrađenih radova održaće se sredinom decembra u prostorijama Skupštine grada, o čemu će autori nagrađenih radova biti direktno i blagovremeno obavešteni.

Piše:
PR
25.11.2016. 15:08
Pogledajte više