Jedite i pijte za manje novca: Evo kako je to moguće!

27.07.2017. 14:58
Piše:
Srbija Danas
Specijalitet od slanine i kupusa / Izvor: Profimedia
Potrebno je samo da postanete vlasnik zemunske karice koju ćete potom sa ponosom pokazivati svima!

Ako ste tip osobe koja ne voli da bude "zatvorena u kući", ako svoje slobodno vreme najčešće provodite van i ne dozvoljavate visokim temperaturama da vam odlažu planove, sledeći redovi su namenjeni upravo vama! Letnja žega možda ne koleba vaš duh, ali verujemo da vaše telo zahteva više od dobre volje. Onda kada omorina učini svoje, predlažemo vam da se okrepite kvalitetno i povoljno!

U SLUŽBI VAŠEG OSMEHA: OVE stomatološke ordinacije vam daju popuste, samo postoji JEDAN USLOV

Ako šetajući zemunskim Kejom Oslobođenja ostanete bez energije, pravo mesto gde možete da je nadomestite bukvalno je na dohvat ruke - na broju 31! U restoranu "Stara carinarnica" možete uživati u slasnim zalogajima i osvežavajućim pićima i to sa popustom! Ukoliko je Novi Beograd "vaša trasa", na Vulevaru umetnosti 2a biste, takođe, mogli pronaći spas. A i prodavnica reprezentativnih pića "Jutra šop" bi vam izašla u susret - sjajnom ponudom i trajno sniženom cenom.

Sve što vam je potrebno jeste zemunska kartica. Reč je o personalizovanoj kartici kojom se građani Zemuna koriste kako bi prilikom kupovine ostvarili specijalne popuste, a koja postoji zahvaljujući projektu opštine Zemun i saradnji sa njenim mnogobrojnim poslovnim partnerima. A o tome kako da postanete njen vlasnik, pročitajte na OVOM LINKU.

Stara Carinarnica / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Prema rečima vlasnika "Stare carinarnice" Dejana Dašića u restoranu, koji je već pola godine deo pomenutog projekta, možete dobiti popust od deset odsto na sve vrste usluga, to jest na svu hranu i piće. Za dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 011/26-16-930.

"Jutra šop" ima nešto duže, jednoipogodišnje iskustvo u projektu "Moja zemunska kartica". Predstavnik Nebojša Đurković tvrdi - na obostrano zadovoljstvo. Njih, kaže, ništa ne košta, a, sa druge strane, kupci iz Zemuna dobijaju popust!

NA OVE POZORIŠNE PREDSTAVE I KONCERTE MOŽETE DA IDETE SKORO BESPLATNO: Ali postoji jedan uslov!

Klijentima nudimo samo rakiju! To je 15 procenata na kompletan asortiman kojeg čine četiri vrste: dunja, kajsija, viljamovka i šljiva - kaže ističući da je reč o domaćoj rakiji koja se pravi po tradicionalnoj metodi, ne industrijskoj.

Za više informacija, zainteresovani se mogu informisati na 011/30-12-332.

Rakija bar / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

A više informacija o "Mojoj zemunskoj kartici" možete naći na sajtu opštine Zemun, kao i na fejsbuk stranici Moja zemunska kartica. Sve objekte u kojima uz Zemunsku karticu imate pravo na popust, možete pronaći na ovom linku.

 

Piše:
Srbija Danas
27.07.2017. 14:58
Pogledajte više