JP "Gradsko stambeno" poboljšava način rada: Čišćenje zgrada učestalije, cena ista

20.03.2018. 14:50
Piše:
PR
zgrada / Izvor: Srbija Danas
Poboljšanje životnih uslova

JP "Gradsko stambeno" bavi se, pored održavanja zajedničkih delova stambenih zgrada, uređaja i instalacija u njima, i održavanjem higijene delova zgrada koje su u zajedničkom vlasništvu svih stanara.

U cilju poboljšanja same usluge, kao i prevazilaženja zahteva korisnika, ovo preduzeće je uvelo značajne novine u svoje poslovanje. Pomenuta poboljšanja Beograđani će dobiti bez povećanja dosadašnje cene, koja po stanu iznosi 181,59 dinara bez PDV-a.

Zgrada u Beogradu / Izvor: Profimedia

Kako bi zgrade bile blistavije, jednom nedeljno umesto jednom u mesec dana uklanjaće se paučina iz svih zajedničkih delova zgrade. Svake nedelje, četiri puta češće nego ranije, praće se i zidovi lift kabina, gelenderi i ograde stepeništa. Novina je i čišćenje prašine sa poštanskih sandučića.

Ovo javno preduzeće je više puta nagrađivano u oblasti društvene odgovornosti. U cilju poboljšanja životnih uslova u stambenim zgradama, redovno se pokreću projekti koji imaju za cilj da i sugrađane uključe u akciju uređenja i čuvanja zajedničkog životnog prostora. Čitavu deceniju u JP "Gradsko stambeno" organizuju akciju u kojoj biraju najlepši ulaz, a sada su odlučili da u cilju povećanja nivoa higijene u zgradama, dva puta godišnje izvedu generalno mašinsko čišćenje zajedničkih delova zgrada, i to besplatno.

Na ovaj način, kako navode, žele da svojim korisnicima omoguće da žive ugodnije u čistijim zgradama, a samim tim i doprinesu da Beograd bude lepši i bolji.

 

Piše:
PR
20.03.2018. 14:50
Pogledajte više