KLASIKA U BLOKU: Beogradski noćni market na pijaci „Blok 44“

22.09.2016. 12:15
Piše:
PR
Pijaca / Izvor: Foto: Promo
Ispratite septembar posetom Beogradskom noćnom marketu!

Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace“ juče je otvorio konferenciju za novinare povodom predstojećeg 3. Beogradskog noćnog marketa koji se održava 30. septembra 2016. godine na pijaci „Blok 44“ pod sloganom „KLASIKA U BLOKU“ uz najavu da će tog dana novobeogradska pijaca postati pravo mesto za druženje, dobru zabavu i kupovinu.

- Beogradske pijace organizacijom ovog jedinstvenog muzičko-gastronomskog festivala dobile su potpuno novo lice, postale su brend Beograda i deo turističke ponude glavnog grada. Na predstojećoj manifestaciji poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“ sugrađanima će ponuditi sveže proizvode iz svojih bašta, mlečne i suhomesnate proizvode, vruće čvarke, kao i neobične sireve raznih ukusa“, rekao je Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace“.

JKP Gradske pijace / Izvor: Foto: Promo

Beogradski noćni market prvi put je organizovan na pijaci „Skadarlija“ 17. juna, pod sloganom „Novo lice pijace“, a ubrzo zatim i na pijaci „Kalenić“ 01. jula.

Kroz kapije centralno-gradskih pijaca prošlo je oko 30.000 ljudi među kojima je bilo i mlađe i starije populacije, roditelja sa malom decom, kao i veliki broj novinara.

Kapije pijace „Blok 44“ 30. septembra biće otvorene od 18 do 00 časova, a ulaz za sve posetioce je slobodan.

Piše:
PR
22.09.2016. 12:15
Pogledajte više