KONKURS ZA MLADE: Sekretarijat za sport i omladinu Beograda objavio je poziv za sufinansiranje projekata

21.04.2021. 12:25
Piše:
Srbija Danas
Mladi, raspust / Izvor: Foto: GO Zemun
Sekretarijat za sport i omladinu Beograda objavio je poziv za sufinansiranje projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora za vreme trajanja letnjeg raspusta 2020/2021. godine.

Rok za podnošenje predloga programa za rad sa talentima, za snaženje aktivizma, socijalno uključivanje, pravilno i korisno trošenje slobodnog vremena, neformalno obrazovanje, bezbedonosnu edukaciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja i nasilja u porodici, projekata koji su namenjeni marginalizovanim grupama i onima koji rastu u disfunkcionalnim porodicama, kao i iz oblasti nauke, umetnosti i podučavanja tradicionalnim starim zanatima i veštinama, ističe 29. aprila.

Predviđeni sadržaji su namenjeni učenicima završnog razreda osnovne škole i srednjoškolcima, a realizovaće se u periodu od 1. jula do 31. avgusta i biće besplatni za sve učesnike.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 011/715-7430 ili u Sekretarijatu za sport i omladinu, Kraljice Marije 1/HX (kancelarija na 20-om spratu) svakog radnog dana od 9 - 14 časova.

Obrasci i prijava, kao i uputstvo o kriterijumima za podnosioce predloga mogu se preuzeti na linku:

 

Piše:
Srbija Danas
21.04.2021. 12:25
Pogledajte više