NAJPOPULARNIJA FRIZURA NA SVETU u centru Zemuna košta UPOLA MANJE! Potrebno vam je SAMO JEDNO (FOTO)

25.01.2018. 13:35
Piše:
Srbija Danas
Senčenje / Izvor: Foto: Facebook/@sladjanaplavicuperak
Lokal se nalazi u tržnom centru

U Prvomajskoj ulici, pod brojem 13 u tržnom centru u Zemunu, lokal 15, nalazi se radnja koju posećuju stari znanci i koja zahvaljujući njihovoj vernosti i entuzijazmu vlasnika postoji godinama. Reč je o SZR "Slađana i Plavi čuperak" u kojoj se friziraju i žene i muškarci i deca. Ne fali im iskustva, ne fali im umeća, fali im "nova krv".

- Iskreno rečeno, lokal je u tržnom centru, koji nije baš tako prometan. Ko nema preporuke, ne zna za salon. Prosto da proširimo klijente! Inače, sadašnji su stalni i oni dolaze, ali, eto, novih nema - otvorena je vlasnica frizerskog studija "Slađana i plavi čuperak" Slađana Cvejić koja je u saradnji sa GO Zemun videla priliku za dobru reklamu.

Radi se o partnerstvu na višegodišnjem uspešnom projektu "Moja zemunska kartica" čiji korisnici ostvaruju pravo na popuste. U ovom slučaju, svaka mušterija koja pokaže da je vlasnik personalizovane kartice, dobija pravo na popust od 50 odsto na senčenje kose ili 20 odsto na šišanje.

► Fotografije iz salona možete pogledati u galeriji ispod

Ipak, ovo nije jedino mesto na kome korisnici zemunske kartice mogu ostvariti popust. Naime, svi učesnici u ovom projektu vlasnicima kartice omogućuju specijalna sniženja na robe i usluge u svojim lokalima. Spisak svih partnera možete pronaći na ovom linku.

Da li ste nekad probali Radovana Karadžića? Ovo je mesto u Zemunu gde to možete da učinite (FOTO)

Za više podataka o tome šta sve može priuštiti sebi u ovom frizerskom salonu, saznajte pozivom na broj 060/019-65-27, a o tome kako možete postati vlasnik zemunske kartice, saznajte na OVOM LINKU.

Takođe, više informacija o projektu "Moja zemunska kartica" možete potražiti na sajtu opštine Zemun, kao i na fejsbuk stranici Moja zemunska kartica.

 

Piše:
Srbija Danas
25.01.2018. 13:35
Pogledajte više