Ovo je SAVREMENA teretana u kojoj možete vežbati SA POPUSTOM, potrebno vam je SAMO JEDNO (FOTO)

15.02.2018. 09:43
Piše:
Srbija Danas
Teretana / Izvor: Foto: Facebook/Vulkan gym - Fitness centar
Smeštena u centru Zemuna

Ukoliko ste posle novogodišnjih i božićnih praznika, bogate trpeze i duge zimske pauze od još dužih letnjih šetnji poželeli da se vratite u formu, Vulkan džim (Vulkan gym) je pravo mesto za vas. Ovaj Fitnes centar, smešten u srcu Zemuna, na raspolaganju ima teretanu, kardio zonu, krosfit salu, salu za fitnes i borilačke sale.

Reč je o teretani koja se prostire na čak 800 kvadratnih metara, sa velikim izborom sprava i rekvizita koja zainteresovanima nudi lepezu načina za rekreiranje, zatezanje, eventualno skidanje viška ili "dodavanje mase".

► Fotografije iz teretane možete pogledati klikom na strelicu

Srbija - Litvanija / Izvor: Foto: fiba.basketball

Ono što treniranje u Vulkan džimu može učiniti još atraktivnijim jeste popust kojeg mogu ostvariti svi korisnici zemunske kartice. Sa ovom posebnom personalizovanom karticom, čiji se vlasnik postaje na šalterima Gradske opštine Zemun, ostvaruje se deset odsto popusta na korišćenje teretane. Ali tu nije kraj! Popust u jednakoj vrednosti ostvaruje se  i na programe aerobika, krosfita, kardio boksa, kik boksa i školice sporta namenje deci uzrasta od tri do osam godina.

OMILJENA TRADICIONALNA HRANA: Ovde gurmani uživaju dok im novac ostaje U DŽEPU, a postoji samo JEDAN USLOV (FOTO)

Za više podataka, informišite se na adresi Ugrinovačka 206, gde se Vulkan džim nalazi, ili pzivom na telefon 069/24-25-225. Informacije o tome kako možete postati vlasnik zemunske kartice, saznajte na OVOM LINKU.

Više informacija o projektu "Moja zemunska kartica" možete potražiti na sajtu opštine Zemun, kao i na fejsbuk stranici Moja zemunska kartica.

 

Piše:
Srbija Danas
15.02.2018. 09:43
Pogledajte više