Prenos SP u fudbalu zatvara centar grada za vozila: Danas od 14 časova izbegavajte ove ULICE

15.06.2018. 13:07
Piše:
Srbija Danas/Blic
SP Rusija / Izvor: Profimedia
Izmenjene linije gradskog prevoza

Zbog praćenja prenosa utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu na velikom video-bimu na Trgu Nikole Pašića za danas od 14 do 20 časova predviđeno je zatvaranje poteza od Bulevara kralja Аleksandra do Terazija i Dečanske do Terazijskog tunela.

Zbog toga će doći do promene trasa linija javnog prevoza.

Vozila sa linija 24, 26, 27, 37 i 44 će se umesto preko Trga Nikole Pašića, na delu trase od Kneza Miloša do Trga republike kretati Takovskom, Svetogorskom i Makedonskom ulicom. Vozila sa linije 58 će se umesto preko Trga Nikole Pašića, na delu trase od Kneza Miloša do Bulevara despota Stefana kretati Takovskom i Cvijićevom. Vozila sa linija EKO 1 će od Vukovog spomenika saobraćati ulicama Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Svetogorskom (u suprotnom smeru Nušićevom), Makedonskom, Dečanskom i dalje redovnom trasom.

Trg Nikole Pašića / Izvor: Srbija Danas

Za sada još nema informacija od nadležnih gradskih službi da li će ovakva praksa biti tokom celog Svetskog prvenstva u Rusiji koje traje do sredine jula ili eventualno samo kad se ubuduće budu igrale utakmice naše reprezentacije.

Srbija prvi utakmicu igra u nedelju u 14.00 protiv Kostarike.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
15.06.2018. 13:07
Pogledajte više