Obaveštenje za sve vozače u Beogradu: Evo gde od sada možete da kupite karte za parking

01.09.2017. 14:32
Piše:
PR
Parking servis / Izvor: Srbija Danas
JKP "Parking servis" izašao u susret korisnicima

Parking karte za crvenu, žutu i zelenu zonu, kao i za parkiranje na opštim parkiralištima van zoniranog područja (tzv. plavoj zoni) od danas mogu da se kupe na šalterima 126 pošta u Beogradu.

Vozači, stvar koja vas je najviše nervirala novim Zakonom će biti DOZVOLJENA samo u OVOM SLUČAJU

NOVI ZAKONI ZA VOZAČE! Evo kada ćete smeti da pretičete i preko PUNE LINIJE!

Prodaja parking karata je između ostalog počela u poslovnicama "Pošta Srbije" u Takovskoj ulici, Kneza MIloša, Savskoj, Zmaj Jovinoj, Cara Dušana, ali i na mnogim šalterima širom grada u gotovo svim beogradskim opštinama. "Parking servis" i "Pošta Srbije" su o tome obavestili sve korisnike postavljanjem nalepnica na vidnim mestima u svakom prodajnom objektu.

Parking servis / Izvor: Foto: PR

Karta za sat parkiranja u prvoj zoni košta 56 dinara, u drugoj 48 dinara, a u trećoj 41 dinar, cena u tzv. plavoj zoni za sat vremena parkiranja iznosi 31 dinar, dok je višesatna 150 dinara.

JKP "Parking servis" je u saradnji sa JP "Pošta Srbije", na ovaj način izašao u susret korisnicima usluge parkiranja na području zonskog sistema, koji su tražili da se omogući kupovnih parking karata na različitim mestima u gradu.

Ova usluga koristiće i strancima, koji na svojim mobilnim telefonima nemaju mrežu domaćeg operatera pa ne mogu da pošalju poruku kako bi platili parking.

Parkirne karte su i dalje dostupne i u svim poslovnicama Korisničkog servisa, a korisnici ih mogu kupiti i kod kontrolora, kao i u pojedinačnim trafikama. JKP "Parking servis" distribuira karte svim maloprodajnim objektima zainteresovanim za njihovu prodaju.

 

Piše:
PR
01.09.2017. 14:32
Pogledajte više