PROMOVIŠITE SVOJ BIZNIS

09.10.2020. 14:30
Piše:
Srbija Danas
pijaca / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
JKP "Gradske pijace" je preduzeće čiji je osnivač Grad Beograd i ujedno najveće pravno lice koje se bavi pijačnom delatnošću u Srbiji i koje upravlja sa 30 beogradskih pijaca, kroz koje dnevno prođe više od 100 000 ljudi.

Beogradske pijace su i medijski izuzetno zanimljive velikom broju televizijskih i novinarskih kuća koje svakodnevno prave priloge i izveštavaju javnost o svim dešavanjima i aktuelnim temama sa beogradskih pijaca.

Mozzart stipendira, ti treniraš sa Željkom Rebračom!

Mozzart stipendira, ti treniraš sa Željkom Rebračom!

KARAVANI ZIMNICE NA BEOGRADSKIM PIJACAMA

KARAVANI ZIMNICE NA BEOGRADSKIM PIJACAMA

BEOGRAD PRED NOVIM MERAMA? Ne smemo ponovo da dozvolimo pune bolnice i scenario koji smo već imali u martu

BEOGRAD PRED NOVIM MERAMA? Ne smemo ponovo da dozvolimo pune bolnice i scenario koji smo već imali u martu

Na beogradskim pijacama održavaju se i mnogobrojne manifestacije poput "Beogradskog noćnog marketa", "Noć ukusa", "Vintidž marketa" "Pijačnog karavana", "Dečije pijace", "Božićnog marketa" i dr, a koje poseti preko 10.000 zadovoljnih korisnika po manifestaciji. Ne propustite priliku da predstavite Vaše proizvode i usluge  prilikom održavanja ovih manifestacija gde za par sati Vaš proizvod ili uslugu vidi preko 3000 ljudi.

Ovom prilikom Vas pozivamo da i Vi postanete naš poslovni partner i učinite svoj brend prepoznatljivijim na bolji i efikasniji način od konkurencije. Istaknite reklamu za Vaše proizvode i usluge na objektima  i ogradama gradskih pijaca, a koje se nalaze na atraktivnim lokacijama u gradu. Reklamni prostori JKP Gradskih pijaca se nalaze u neposrednoj blizini glavnih saobraćajnica, stajališta gradskog prevoza, važnih institucija, ugostiteljskih objekata i dr. gde dnevno prolazi veliki broj ljudi. Gradske pijace raspolažu sa preko 4000 m2 slobodnog prostora, za oglašavanje.

Približite se građanima i osvojite njihova srca uz pomoć Gradskih pijaca. Predstavite svoj proizvod i usluge na jedinstven i originalan način na beogradskim pijacama, kao što su: "Kalenić", Otvoreni tržni centar "Novi Beograd", "Skadarlija", "Banjica", "Zeleni venac", "Blok 44", "Zvezdara", "Mirjevo", "Karaburma", "Cvetko" i dr. gde je visoka dnevna frekvencija ljudi, turista i pravo mesto za Vašu promociju. 

Ukoliko želite da organizujete posebne događaje za Vašu kompaniju ili promociju proizvoda i usluga kao i manifestacije za širu javnost imate mogućnost zakupa slobodnog prostora, kao i opreme na beogradskim pijacama. Ukoliko želite da organizujete manifestaciju za širu javnost uz Gradske Pijace dobićete i mogućnost da Vaša manifestacija bude medijski propraćena i na taj način privuče veliki broj posetilaca i postane prepoznatljiv  turistički proizvod grada Beograda.

Iskoristite priliku i predstavite se kao jedinstven brend. Gradske pijace su sigurno mesto za najbolju reklamu i plasman Vaših proizvoda!

Naši ciljevi su kvalitetna i dugoročna saradnja, kao i zadovoljni klijenti, a najbolja potvrda je više od 10 000 poljoprivrednih proizvođača, preduzetnika i pravnih lica koji već dugi niz godina sarađuju sa nama. JKP Gradske pijace su pouzdan i siguran partner.

Za dodatne inforacije možete kontaktirati Službu marketinga i odnosa sa javnošću na broj telefona 011/7857-916, 917 ili na e-mail: info@bgpijace.rs.

Piše:
Srbija Danas
09.10.2020. 14:30
Pogledajte više