REKORDAN BROJ POSETILACA PRVOG RADNOG DANA NOVOOTVORENE PALILULSKE PIJACE

31.12.2019. 14:31
Piše:
Srbija Danas
JKP Gradske Pijace / Izvor: Foto: JKP Gradske Pijace
Najsavremenija i najopremljenija pijaca na Balkanu, juče je otvorila svoja vrata.

Kroz vrata Paliluske pijace prošlo je više od 5000 posetilaca. 

Zakupci prezadovoljni, roba prodata, potrošači pronašli svoje omiljene prodavce. 

Palilulska pijaca / Izvor: Foto: JKP Gradske Pijace

Uz veselu graju, sjajnu ponudu i odličnu atmosferu potrošači su na Palilulskoj pijaci nabavili sve što im je potrebno za novogodišnje praznike. Pored voća, povrća, pečenja, suhomesnatih proizvoda, potrošači su pazarili i prvoklasan domaći ajvar, zimnicu, kolače, pekarske proizvode, vino, rakiju, ljute soseve, domaće palačinke, veganske kolače, sušeni paradjiz, riblje specijalitete.  Takođe, mnogi posetioci pazarili su i cvetne aranžmane, suvenire, prirodnu kozmetiku, kao i karte za svoje omiljene pozorišne  predstave, programe Muzeja grada Beograd i suvenire Kulturnog centra Beograd. 

JKP Gradske Pijace / Izvor: Foto: JKP Gradske Pijace

Palilulska pijaca je zasigurno  novo omiljeno mesto Beograđana za kupovinu svežih namirnica. Za mali predah nakon kupovine, potrošači su uživali u  degustacijama brze hrane, vina, toplih napitaka organskih proizvoda, slatkih poslastica i još mnogo toga. Na pijaci se mogu naći i predivni cvetni aranžmani kao i omiljene poslastice za kućne ljubimce.

Drugi dan na Palilulskoj pijaci počeo je u ranim jutarnjim časovima,  kada su zakupci krenuli sa snabdevanjem svojih tezgi i štandova, s obzorom da je većina robe rasprodata  na dan otvaranja zbog velikog broja kupaca. Takođe, JKP "Gradske pijace" i drugog dana na ovoj pijaci pripremaju bogat program uz prijatnu atmosferu za koju je zadužen DJ Brkati,  tu su još i mađioničari, animatori za decu Čigre, kao i degustacija tradicionalnih domaćih proizvoda.  

JKP Gradske Pijace / Izvor: Foto: JKP Gradske Pijace

Divna pijaca, dovoljno prostora, raznovrsna  ponuda, prijatna atmosfera.  Tu su moji omiljeni prodavci i naravno moja Rajna kod koje kupujem već poslednjih 10 godina. Odušeljena sam što na jednom mestu mogu pazariti  sve što mi je potrebno, od hrane za moju kucu do voća i povrća, samo je jedan od komentara zadovoljne sugrađanke, Jovane Radovanović. 

Ova moderna i atraktivna pijaca se ne može zaobići, njen specifičan izgled dominira okolinom i pleni pogledom. 

 

Piše:
Srbija Danas
31.12.2019. 14:31
Pogledajte više