U ovom delu Srbije školovanje je NAJJEFTINIJE, a evo i zbog čega (FOTO/VIDEO)

15.10.2017. 14:02
Piše:
Srbija Danas
đaci, učenici, škola / Izvor: Srbija Danas
Obavezno pogledajte o čemu je reč

Kažu da je obrazovanje najveće bogatstvo koje možete steći u životu, a ukoliko vam se pruži mogućnost da se profesionalno usavršavate i stičete nova znanja i dobijate posebne pogodnosti prilikom plaćanja, onda je to pun pogodak.

"Moja zemunska kartica" - Obuke za rad na računaru za penzionere, nezaposlena lica i socijalno ugrožena lica

Penzioneri, imamo lepe vesti za vas! Zagospodarite Internetom, savladajte osnove rada na računaru

Sve što vam je potrebno jeste zemunska kartica. Reč je o personalizovanoj kartici kojom se građani Zemuna koriste kako bi prilikom kupovine ostvarili specijalne popuste, a koja postoji zahvaljujući projektu opštine Zemun i saradnji sa njenim mnogobrojnim poslovnim partnerima. A o tome kako da postanete njen vlasnik, pročitajte na OVOM LINKU.

Biznis akademija u Zemunu je međunarodna škola za poslovnu edukaciju, sa sedištem u mirnom delu Beograda. 

Organizacioni je deo kompanije LINK group, osnovane 1998. godine. Radi po zvaničnom ovlašćenju Kembridž odeljenja za međunarodne ispite.

Centralni prostor akademije se prostire na 1200 kvadratnih metara u Zemunu, a u Kaliforniji se održavaju konstantno uključeni serveri za podršku od 24 sata, svim polaznicima i profesorima. 

Kad kupovina ne košta, već ostavlja novac u novčaniku: I to je moguće, a evo i kako (FOTO)

Sastoji od sala i učionica, opremljenih poslovnih laboratorija sa računarima, digitalnih servisa, stalno aktivne platforme za polaznike koji uče na daljinu, administrativnih kancelarija, biblioteke i spoljašnjih prostora sa bazenom, za odmor i druženje.

Svi vlasnici persolanizovane kartice mogu ostvariti brojne popuste na ovoj svetski priznatoj akademini, a sve potrebne informacije možete dobiti putem brojeva telefona 011/ 78-56-110 (prijemna služba) i 011/ 78-56-140 (studentska služba) ili otići lično na akademiju koja se nalazi u Ulici Cara Dušana 34 u Zemunu i informisati se o svemu.

Mali popusti za velike kupoholičare: Evo gde možete da pazarite po trajno SNIŽENOJ CENI!

Za one kojima je još rano da planiraju odlazak na fakultet, srednjoškolce, opština Zemun pripremila je pogodnost takođe, pa sa ovom jedinstvenom karticom roditelji mogu ostvariti brojne pogodnosti u Savremenoj gimnaziji u Zemunu.

Savremena gimnazija je ustanova opšteg vaspitnoobrazovnog tipa, koja učenicima pruža najkvalitetnije četvorogodišnje obrazovanje, obezbeđujući im pritom direktnu prohodnost na fakultete tehničkog, prirodno-matematičkog i društveno-humanističkog usmerenja, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

- Vlasnica sam zemunske kartice već nekoliko meseci i oduševljeno je koristim kad god mogu. Moja starija ćerka je na Biznis akademiji, a mlađa je ove godine upisala Savremenu gimnaziju i oba puta sam iskoristila magiju ove kartice, kako u šali volim da kažem. Fenomenalna je, a ušteda više nego primetna.

OPŠTINA ZEMUN NASTAVLJA SVOJU MISIJU: Devojčice, zaigrajte košarku na terenima košarkaškog kluba "Girl Basket"

Vlasnicima ove kartice Savremena gimnazija nudi 5% popusta, a za sve detaljne informacije o programima, kao i pogodnostima prilikom plaćanja zemunskom karticom, možete se obratiti na broj telefona 011/78-56-120 ili otići lično u središte škole koje se nalazi na adresi Cara Dušana 34 u Zemunu, na istoj adresi kao i Biznis akademija.

A više detalja o "Mojoj zemunskoj kartici" možete naći na sajtu opštine Zemun, kao i na fejsbuk stranici Moja zemunska kartica. Sve objekte u kojima uz Zemunsku karticu imate pravo na popust, možete pronaći na ovom linku.

 

Piše:
Srbija Danas
15.10.2017. 14:02
Pogledajte više