U susret letu: Ovo je najbolji način da se rashladite! Potrebno je da volite vodu i ponesete OVU karticu (FOTO)

05.05.2018. 10:15
Piše:
Srbija Danas
Zemunski kej / Izvor: Profimedia
Šansa koja se ne propušta

U susret letu i toplim danima koji predstoje građani već traže načine da se rashlade, ujedno koristeći pogodnosti boravka na otvorenom. Mnogi od njih tragaju i za novom avanturom, a šansa koja im se ovog leta otvara, prilika je koja se ne propušta.

Reč je o ponudi idealnoj za ljubitelje vode, tragače za uzbuđenjem, za one koji žele nešto novo, a veruju da može biti nadomak ruke. Kajak kanu klub "Zemun" nudi sve to, ali i dvocifreni popust na školu kajaka.

Želja da savladate ovakav izaov može postati još prijemčivija ukoliko ste avanturista koji u svom džepu ili novčaniku drži čudesnu Zemunsku karticu. Sniženje od deset odsto koje vam ona garanuje, jedno je od privilegija vlasnika ove kartice.

► Ostale fotografije iz galerije pogledajte klikom na strelicu

Naime, partneri Gradske opštine Zemun na projektu Moja zemunska kartica, omogućuju ostvarivanje popusta na robe i usluge, a o tome kako da vam se ta prilika i realizuje, saznajte na OVOM LINKU.

ZA SVE KOJI BRINU O KUĆNOM BUDŽETU: Ova kartica vam je neophodna

Više detalja o projektu možete naći na sajtu opštine Zemun, kao i na Fejsbuk stranici Moja zemunska kartica. Sve objekte u kojima uz Zemunsku karticu imate pravo na popust, možete pronaći klikom OVDE.

Sve informacije o tome šta je u ponudi Kajak kanu kluba "Zemun" možete dobiti pozivom na broj 063/254554 ili lično - na adresi Kej oslobođenja 73 u Zemunu.

 

Piše:
Srbija Danas
05.05.2018. 10:15
Pogledajte više