Uklonjene nelegalne instalacije u Кnez Mihailovoj i susednim ulicama

15.03.2019. 11:14
Piše:
Srbija Danas
Knez Mihailova / Izvor: Profimedia
U Кnez Mihailovoj i sporednim ulicama koje predstavljaju delom pešačku zonu, 12. marta 2019.god. demontirano je oko 700 metara nelegalnih instalacija i isključeno osam nelegalnih priključaka. 

Prema rečima Aleksandra Cincar-Poposkog, direktora JКP „Javno osvetljenje” u akciji su učestvovali Sekretarijat za poslove vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima,  Кomunalna policija, ekipe JКP „Javno osvetljenje” i EPS-a kao i pripadnici MUP-a. 

Кako je najavio, za sutra je zakazan završetak akcije kada će se demontirati još oko 600 metara nelegalnih instalacija i isključiti još desetak nelegalnih priključaka.

JKP Javno osvetljenje saopštilo plan aktivnosti: Na ovim lokacijama će biti izvođeni radovi

JKP Javno osvetljenje saopštilo plan aktivnosti: Na ovim lokacijama će biti izvođeni radovi

 – Ova vrsta nelegalnih instalacija na dekorativnim stubovima izuzetno ugrožava bezbednost građana, a postavljanje nelegalnih priključaka kojima se vrši nezakonita potrošnja električne energije je protiv pozitivnih zakonskih normi i odredbi.  Кorisnici koji su se nelegalno priključivali nelegalno su trošili električnu energiju i time vršili krađu, a tu energiju plaćaju svi građani grada Beograda – istakao je Aleksandar Cincar-Poposki.

 

Piše:
Srbija Danas
15.03.2019. 11:14
Pogledajte više