Vesić otvorio prostorije Srpsko slovenačkog poslovnog kluba

25.04.2017. 09:56
Piše:
Tanjug
goran vesic / Izvor: Srbija Danas
Gradski menadžer predstavio je članovima Kluba potencijale Beograda i projekte koje nudi glavni grad Srbije

Gradski menadžer Goran Vesić otvorio je danas nove prostorije Srpsko slovenačkog poslovnog kluba u Ljubljani , zajedno sa novim predsednikom Andrejom Klasincom. 

SINIŠA MALI: Neću više biti gradonačelnik, vratiću se privatnom poslu

VESIĆ: Pozivam slovenačke kompanije da investiraju u Beograd

- Ideja vašeg okupljanja je da uspešno poslujete ali vi pored toga osnažujete veze između Srbije i Slovenije i produbljete veze između dva naroda - podvukao je Vesić u obraćanju članovima Kluba i dodao da mu je veoma drago što su se u Ljubljani zajedno okupili srpski i slovenački privrednici. .

goran-vesic / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

On se obratio i predstavnicima kompanija koje su članice Srpsko slovenačkog poslovnog kluba i pozvao ih da rade zajedno "kako u Srbiji, tako i u Sloveniji". 

Gradski menadžer predstavio je članovima Kluba potencijale Beograda i projekte koje nudi glavni grad Srbije. 

- Beograd je u ovom trenutku najznačajnija poslovna destinacija na Balkanu i zaista imamo kompanije iz čitavog sveta koje žele da posluju i rade u našem glavnom gradu. Pozivam vas da zajedno učestvujete u ovim projektima i da dobijate poslove koje Beograd nudi - rekao je Vesić. 

On je dodao i da je "politika Beograda da predstavlja svoje potencijale i projekte u regionalnim i najvažnijim evropskim prestonicama" jer smo, kako je dodao, svesni da ne možemo da čekamo da investitori dolaze sami već moramo da im nudimo projekte ako želimo da investiraju u naš grad. 

- Takvim pristupom, obezbedili smo da Beograd danas ima više od 500 gradilišta i da se naš grad razvija i napreduje - rekao je Vesić uz poruku članovima Srpsko slovenačkog kluba da "budu deo ove velike i uspešne poslovne priče."

Piše:
Tanjug
25.04.2017. 09:56
Pogledajte više