Za sve hedoniste, imamo odlične vesti: Evo kako da UŽIVATE u jelu i piću, a MINIMALNO plaćate

24.08.2017. 12:17
Piše:
Srbija Danas
Hotel Zlatnik / Izvor: Foto: Facebook/ Printscreen/ Hotel Zlatnik
Potrebno je samo ovaj jedan uslov da ispunite

Ako ste hedonista, ne volite da sedite zatvoreni u kuću, ljubitelj ste "čašice" i dobrog provoda, imamo savršeno mesto za vas! Još ukoliko ste vlasnik zemunske karticem uz maksimalno dobar provod moćićete i da uštedite koji dinar.

Jedite i pijte za manje novca: Evo kako je to moguće!

Mali popusti za velike kupoholičare: Evo gde možete da pazarite po trajno SNIŽENOJ CENI!

Taman kad pomislite da ste sve kafane obišli, kako nema neke koja bi vas iznenadila, tu je Vranac koji će vas svojom kuhinjom ubediti da je sve što ste do sada posetili ništa! Specijaliteti domaće kuhinje: sač, pečenje, neobičan roštilj na ćumur, jela spremljena u kotliću, bogat asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i poslastica svakako će vas već na prvi zalogaj ubediti da je to mesto koje mora postati vaša stalna stanica.

- Ovde sam redovan gost i sva porodična slavlja upravo u Vrancu organizujemo. Predivna hrana, ambijent i ljubazno osoblje je sve što mi je potrebno i neću ih sihurno menjati- kaže nam Tatjana (29) i dodaje da je pre nekoliko dana njena mama postala vlasnica zemunske kartice, pa će sada moći i da uštede malo.

U restoranu Vranac, koji se nalazi na Auto- putu za Novi Sad 2e, uz zemunsku karticu možete ostvariti popust od 5 do 25 odsto na sve usluge, a ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, možete ih dobiti na ovaj broj telefona 064 1474697 i od ljubaznog osoblja dobiti sve informacije.

PLAĆATE, A NE MORATE! Građani ovog dela BEOGRADA imaju PRIVILEGIJU za koju sigurno ne znaju!

Ako vam pak zatreba kvalitetan smeštaj u blizini, produžite do Dobanovalke ulice br. 95 gde je smešten bajkovit hotel Zlatnik, gde uz zemunsku karticu možete ostvariti 10 odsto popusta na sve usluge smeštaja i restorana. 

Hotel se nalazi u mirnom delu Zemuna, a tokom trideset godina svog postojanja ugostio je posetioce iz preko 100 zemalja sveta.

NA OVE POZORIŠNE PREDSTAVE I KONCERTE MOŽETE DA IDETE SKORO BESPLATNO: Ali postoji jedan uslov!

- Spoj tradicionalnog sa modernim razlog su velikog broja posetioca kao i gostiju koji nam se iznova vraćaju- poručuju iz hotela.

A više informacija o "Mojoj zemunskoj kartici" možete naći na sajtu opštine Zemun, kao i na fejsbuk stranici Moja zemunska kartica. Sve objekte u kojima uz Zemunsku karticu imate pravo na popust, možete pronaći na ovom linku.

Piše:
Srbija Danas
24.08.2017. 12:17
Pogledajte više