Za sve Zemunce bujne mašte: Ovo je mesto u kom ćete se vratiti u detinjstvo, a zaštititi svoj džep (FOTO)

28.09.2018. 11:35
Piše:
Srbija Danas
Grafikrum / Izvor: Foto: Facebook/Graphicroom
Potrebno je jedno

U opštini Stara Pazova, nadomak Beograda, nalazi se izdvojena luka za korisnike zemunske kartice. Naime, u Vojačkoj 58 u Krnješevcima, vlasnici ove kartice sebi mogu priuštiti usluge grafičkog dizajna i digitalne štampe po posebnoj ceni.

U "Grafikrumu" (Graphicroom), koji je partner Gradske opštine Zemun na projektu "Moja zemunska kartica" omogućen je popust na usluge od čak deset odsto.

Nekada su se nalazili kod Tošinog bunara na Novom Beogradu, a sada su dizajn reklamnih proizvoda, proizvodnju i dostavu prebacili na novu adresu u Krnješevcima. Tamo zainteresovani mogu pustiti mašti na volju i stvariti svoje zamisli.

Zainteresovani se detaljnije o ponudi mogu informisati lično ili pozivom na 069/2549793. 

►Ostale fotografije iz galerije pogledajte klikom na strelice

Inače, pomenuta kartica je personalizovana kartica koja omogućava građanima i građankama Zemuna da kupuju robu i koriste usluge kod firmi - partnera na projektu "Moja zemunska kartica" sa posebnim popustima. Takođe, građani mogu da koriste mnoge besplatne programe zahvaljujući kartici.

Personalizovana kartica se može izvaditi na šalteru br. 3, u šalter sali GO Zemun, tako što se popuni prijava i da na uvid lučna karta. Kartica se dobija odmah i može se koristiti u preko 260 firmi. Prilikom kupovine robe i korišćenja usluga dovoljno je pre plaćanja priložiti "Moju zemunsku karticu" i, po zahtevu, ličnu kartu da bi se ostvario ugovoreni popust.

 

Piše:
Srbija Danas
28.09.2018. 11:35
Pogledajte više