Zar ni danas nemate stida? Dok Beograd slavi Dan oslobođenja, propali predsednički kandidati opet protestuju

20.10.2017. 19:29
Piše:
Srbija Danas
protest / Izvor: Srbija Danas
Bez cilja

Opozicioni Pokret slobodnih građana, koji predvodi Saša Janković, zakazao je za ponovo skup na Trgu republike, sa kojeg će, kako je najavljeno, poslati zahteve vlasti da organizuje fer i demokratske izbore. Takođe, Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd održaće u 20 sati na Trgu republike protestni koncert.

BEZ JASNOG I VIDLJIVOG CILJA: Propali predsednički kandidati opet protestuju (FOTO)

Sramota! Šapić ignorisao četvorostruke šampionke države u odbojci

Propali predsednički kandidati ovim postupkom još jednom dokazuju da još uvek nisu preboleli strahovit poraz na prethodnim izborima, te koriste svaku situaciju kako bi na sebe skrenuli pažnju.

protest / Izvor: Srbija Danas

Ipak, ovog puta su otišli korak dalje. Naime, danas se slavi Dan oslobođenja Beograda, te se postavlja pitanje: da li je dotle došlo da opoziciji ništa više nije važno, sem da prave gužvu i nerede. 

Danas, kada su oči sveta uprte u Srbiju, danas, kada demonstriramo vojnu silu i kada je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu došao u posetu, zar danas moraju da pokažu nepoštovanje svim žrtvama koji su živote dali za njihovu slobodu.

Opet, kao i prethodnih puta, pristalice opozicije su došli "dobro opremljeni": sa alkoholom u rukama! To je valjda ta njihova demokratija.

pivo / Izvor: Srbija Danas

I sve zarad čega? Da dokažu neistinu.

Da ne postoji sumnja o tome da se u Srbiji održavaju pošteni izbori, govori podatak i ocena stranih posmatrača da su predsednički izbori održani u Srbiji ove godine, bili najtransparentniji izbori koji su održani u Srbiji u poslednjih 20 godina.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Da podsetimo, isti ljudi su protestvovali i pre dve nedelje, ali i u aprilu mesecu na proteste protiv diktature, i ukazivala na navodnu izbornu krađu, ali taj protest je doživeo sunovrat. Zatvarane su ulice, stvarane su ogromne gužve, a neretko se dešavalo da su učesnici sa sobom nosili alkohol, gađali zgradu Vlade toalet papirom, a na kraju su se rastali na ne baš lep način: međusobno su se posvađali okrivljujući jedan drugog za sopstvenu propast. 

Piše:
Srbija Danas
20.10.2017. 19:29
Pogledajte više