Antić i Palma poručili: U narednom periodu daleko veću pažnju posvetićemo uređenju opštine Obrenovac!

24.02.2018. 13:27
Piše:
Srbija Danas
SPS JS / Izvor: Foto: Promo
Šansa razvoja ove opštine se ne sme propustiti

Aleksandar Antić, kadidat za gradonačelnika liste SPS – JS i Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, na tribini u selu Zabrežje u Obrenovcu. 

Obraćajući se žiteljima sela Zabrežje u Obrenovcu, Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika liste SPS-JS govorio je o razvoju čitavog kraja. i

- Ovde gde se stvara polovina srpske električne energije, ovde gde se trudom rudara i radnika u Termoelektrani proizvodi struja za Srbiju, mora mnogo više novca da se vrati u ovaj kraj i kroz ekološke projekte koji čuvaju zdravlje obrenovčana, ali i kroz izgradnju konkretne infrastrukture  koja će učiniti život građana boljim - naglasio je Antić.

Do sada su uložena velika sredstva u postrojenja za odsumporavanje i  zaštiti vazduha i zemljište od zagađenja iz Termoelektrane i tu se poboljšanja već vide.

SPS JS / Izvor: Foto: Promo

- Ja vam obećavam da ćemo u narednom periodu daleko veću pažnju posvetiti uređenju ove opštine i više energije usmeriti u izgradnju boljeg života obrenovčana i svih okolnih sela. Ono što moramo više da uradimo, jeste da stvorimo uslove za nova radna mesta u Obrenovcu. Imamo veliku šansu da ovo priobalje Save stavimo u funkciju razvoja, da izgradimo industrijsku zonu koja će privući brojne invesitore, a time i da otvorimo veliki broj novih radnih mesta. Tu šansu razvoja ne smemo i nećemo ispustiti - rekao je Aleksandar Antić. 

- Politika naše koalicije je usmerena u borbi protiv bele kuge, moramo dati veću podršku porodicama sa više dece, moramo pomagati nezaposlene majke i brinuti o tome kako svu decu da upšemo u vrtiće, u škole, kako da pomognemo roditeljima gde je jedan roditelj nezaposlen - rekao je Dragan Marković Palma.

On je dodao da građani treba da glasaju za dela, za one programe koji su već ostvareni u opštinama gde je ova koalicija na vlasti ili gde odlučujuće utiče na život građana. 

Piše:
Srbija Danas
24.02.2018. 13:27
Pogledajte više