Bogoljub Karić poručio: Sprečiti odliv mladih i školovanih ljudi, vratiti one koje su otišli

04.02.2018. 09:28
Piše:
Tanjug
bogoljub-karic / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
On je ocenio i da se dosta toga u Beogradu promenilo na bolje poslednjih godina zaslugom predsednika Aleksandara Vučića

Pokret Snaga Srbije - BK održao je tribinu na opštini Vračar sa koje je poručeno da treba sprečiti odliv mladih i školovanih ljudi, a one koji su otišli vratiti.

- Najveći problem Srbije danas je što nestajemo. To je ono najdrastičnije što nam se dešava. Odlaze nam mladi i školovani ljudi, i mi ćemo sebe da istrebimo ako nešto hitno ne preduzmemo - rekao je predsednik Pokreta Bogoljub Karić dodajući da treba učiniti sve da se vrate ljudi u Srbiju i da se razvije svaki region.

Aleksandar Vučić / Izvor: Profimedia

Karić je rekao i da njihov pokret želi da Srbiju vrati u epicentar sveta, da bude cenjena i prepoznatljiva u celoj Evropi, navodi se u saopštenju pokreta. On je dodao da je Vračar tipičan primer opštine u Srbiji koja ima veliki pad broja stanovnika i da su jeftini stanovi koje će graditi BK Grupacija jedan od načina da se bori protiv bele kuge.

On je rekao da će se zalagati da mladi bračni par, koji ima jedno dete, dobije 50 dolara popusta na kupovinu stana po kvadratnom metru, a da onaj koji ima troje ili četvoro dece može da kupi stan za 200 dolara po metru kvadratnom.

Ne mogu jedni s drugima, a hteli bi pobedu na izborima?! Obradović i Radulović neće zajedno ni u TV studio

Karić je ocenio i da se dosta toga u Beogradu promenilo poslednjih godina na bolje i da je u mnogome zaslužan predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U Beogradu se obnavljaju fasade, smanjen je dug glavnog grada i to je tek početak, rečeno je na tribini na kojoj je PŠ-BK dao podršku listi „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd.“

 

Piše:
Tanjug
04.02.2018. 09:28
Pogledajte više