Bruka i sramota opozicije! Tadić koristi ubijenog Olivera Ivanovića za dobijanje glasova

24.02.2018. 21:17
Piše:
Srbija Danas
Boris Tadić nakon odluke Suda UN o srpkom pitanju / Izvor: Profimedia
Nemaju granicu

Današnje održavanje četrdesetodnevnog pomena Oliveru Ivanoviću, Boris Tadić je iskoristio da njegovo ime iskoristi za skupljanje glasova uoči predstojećih izbora!

On je rekao da je Srbija tražila da se uključi u istragu ubistva ali da je od toga važnije pitanje šta je uradila da se uključi u proces zaštite Ivanovića i negovog života. 

milenko-jovanov / Izvor: Srbija Danas

Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Milenko Jovanov reagovao je na ove besramne izjave nekadašnjeg predsednika i osudio korišćenje ovakvih situacija u političke svrhe.

- Umesto da se izvini zbog bednog pokušaja da zloupotrebom smrti Olivera Ivanovića ušićari neki politički poen za svoju marginalnu političku organizaciju, Boris Tadić je još jednom pokazao zašto ga je narod u Srbiji oterao na političku marginu, izjavio je on.

- Možda je ovaj ofucani maneken pomislio da su građani zaboravili to što je više vodio računa o pomadama, nego o državi i narodu, ali će se uskoro uveriti da, po običaju, greši i da mu nikada građani Srbije neće zaboraviti da je, zajedno sa svojom žutom bandom, doveo Srbiju na korak od bankrotstva, kao ni to što je svojim suludim ponašanjem pokazao da bi i Srbiju i njene interese menjao za svetionik na Jadranu, ili bar za Severinin autogram - kaže Jovanov.

 

Piše:
Srbija Danas
24.02.2018. 21:17
Pogledajte više