Obradović se sakrio u "mišju rupu": Nakon debakla na izborima od njega ni traga, ni glasa

10.03.2018. 14:25
Piše:
Srbija Danas
Boško Obradovic / Izvor: Foto: Tanjug/Zoran Žestić
"Gde bežite"

Lider pokreta Dveri Boško Obradović sakrio se "u mišju rupu" posle debakla koji je njegova koalicija doživela na beogradskim izborima. 

Obradović, koji je bio veoma aktivan na "Tviteru", nije se oglasio na toj društvenoj mreži već 5 dana. Lidera Dveri i njegovog kolege Saše Radulovića nema ni u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Dveri su na izborima doživele veliki poraz jer ni u koaliciji sa Dosta je bilo nisu uspele da pređu cenzus i osvojile su samo 3,9% glasova. 

Saša Radulović i Boško Obradović / Izvor: Srbija Danas

Kampanja, koju je predvodio Boško Obradović, je bila veoma loše vođena, negativna i puna mržnje. Obradović je, neposredno pre izbora, doživeo debakl u TV duelu sa liderom SRS Vojislavom Šešeljem i izazvao skandal ispred TV Happy, kada je na silu želeo da nepozvan uđe u studio na "duel" sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. 

U javnosti se pojavila i informacija da članstvo Dveri želi da Boško Obradović podnese ostavku, a da se u Dveri vrati Vladan Glišić.

Šešelj: Boško Obradović je pokrao Hilandar!

Još uvek nije poznato da li će Boško Obradović preuzeti odgovornost za loš izborni rezultat na beogradskim izborima i poći putem Saše Radulovića, tj. podneti ostavku na mesto predsednika Dveri.

Piše:
Srbija Danas
10.03.2018. 14:25
Pogledajte više