PODSETNIK ZA DJB I DVERI: Ovo nisu parlamentarni izbori, nego gradski, malo ste pomešali lončiće

14.02.2018. 19:37
Piše:
SrbijaDanas
Saša Radulović i Boško Obradović / Izvor: Srbija Danas
Obradović i Radulović sazvali konferenciju na kojoj nije bilo ni reči o gradskim izborima

Boško Obradović iz Dveri i Saša Radulović iz DJB, su nakon što su u poslednji čas otkazali jučerašnju konferenciju za štampu, o čemu je naš portal pisao OVDE, ponovo održali danas, međutim tema njihove konferencije nisu bili gradski izbori do kojih je ostalo samo 18 dana, niti su malobrojnim novinarima govorili o svom programu i planu za vođenje Beograda, već su tražili smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i izglasavanje nepoverenja Vlade Srbije!

Obradović i Radulović su se obratili okupljenima sa zahtevom da se potpiše peticija koju je podržalo 20 potpisnika, što dovoljno govori o njihovom autoritetu.

Međutim, ono što je još bitnije, nijedan od lidera svoje stranke, odnosno pokreta nije nijednom rečju pomenuo beogradske izbore, pa se pitamo da li su u toku sa dnevno-političkim dešavanjima.

Sađa Radulović / Izvor: Srbija Danas

Konferenciju su držali u Narodnoj Skupštini Srbije, međutim, možda ne znaju da je Skupština Grada Beograda preko puta ulice i da je trebalo bar minut svog izlaganja da posvete predstojećim izborima i njihovoj neuobičajenoj koaliciji, pošto se čini da nisu glasače ubedili kako to da se ni u čemu ne slažu na državnom nivou, a treba glasati za njih na lokalnom, gradskom nivou. Više o njihovim nepremostivim razlikama pogledajte OVDE.

Poruka koja je poslata posle ove konferencije glasi: koristimo predizbornu kampanju da napadamo predsednika Srbije, ostatak opozicije ne želi da potpiše ovu sramnu peticiju protiv predsednika jedne države, pa ćemo napadati i vlast i ostatak opozicije, a i malobrojne novinare koji žele da postave pitanja koja nam se ne dopadaju, kao što je bio slučaj sa našom ekipom, koja je pokušala da im postavi par pitanja, ali nismo dobili odgovore. Ostaje samo da se pitamo kada će da napadnu i jedan drugog...

Boško Obradović / Izvor: Srbija Danas

Podsetimo, otkad su Dveri umesto sa DSS napravile koaliciju sa DJB, glasačima nikako nije jasno šta je zajedničko ovoj dvojici političara, od stava prema Kosovu, pa do prava homoseksualaca, ni u čemu im ideologija nije bliska, ali danas, posle ove neslavne konferencije za štampu, jasno je da je to mržnja prema predsedniku Srbije. Nije samo jasno kako će im taj „plan i program“ doneti glasače i da li će im cenzus biti nedostižan.

Piše:
SrbijaDanas
14.02.2018. 19:37
Pogledajte više