PROVALJEN: Evo zašto je Boško jutros hteo da upadne u Happy TV, a nema veze sa Vučićem!

01.03.2018. 20:41
Piše:
Srbija Danas
Boško Obradovic / Izvor: Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Lider Dveri pokušao sebe da predstavi kao žrtvu

Lider Dveri Boško Obradović, izgleda da je rešio da izabere "sporedni ulaz" za sticanje simpatizera i stvaranja popularnosti koju bi kasnije pokušao pretočio u političku moć.

Boško je, prema svedočenju brojnih posmatrača, pokušao jutros na silu da uđe u zgradu televizije Hepi, kako bi, služeći se lažnim tvrdnjama navodno gostovao u jutarnjem programu kod Marića, iako ga Milomir nije ni pozvao.

Milomir Marić / Izvor: Srbija Danas

- Ja sam mislio da se Obradović šali, a to je šala na nivou gimnazijskog uzrasta jer je on mislio da sam sebe pozove u emisiju i to će mu malo više odmoći, a ne pomoći u kampanji. On je mogao da bude ozbiljan političar, međutim evo vidimo šta pravi od sebe - rekao je Milomir Marić za naš portal.

Boško je sebe pokušavao da predstavi kao žrtvu, ali samo oni iskusni su zapravo shvatili šta je bio njegov cilj.

Tužilaštvo ODBACILO prijavu, Šapić tuženu UBACIO na listu: Evo kako kandidat za gradonačelnika bira svoj tim

Obradović u poslednje vreme prečesto pominje popularne rijalitije u Srbiji. Puna su mu usta Zadruge, Farme, Parova i Drveta mudrosti.

Izgleda da je shvatio da će svoj izborni debakl i odlazak u političku istoriju sprečiti samo ako zakuca na vrata popularne vile Parova. Poučen iskustvom mnogih koji su u Parove ušli kao anonimusi, a izašli kao televizijske zvezde sa armijom fanova, Boško je izgleda poželeo "parče kolača", pa je na silu probao da postane učesnik Parova, ali se njegova namera izjalovila.

Ruku na srce, Obradović ima sjajne reference za ovaj rijaliti. Naprasno je postao tolerantan na marginalizovane grupe (LGBT), nasilje mu nije strano (ponekad i prema ženama) ima bogat fond reči (čitaj uvreda) i veoma je grlat, a ume i duhovito da interpretira istinu, da ne upotrebimo neku težu reč.

- Ne znam kako će proći na izborima, ali ako propadne u politici vrata Parova su mu širom otvorena - pozvao ga je Marić u popularni rijaliti.

Ovo su poznati sportisti koji su podržali listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" (FOTO)

Sigurni smo da bi bio sjajan kandidat za zabavljanje naroda, jedino, trebalo bi ga kontrolisati jer je nekad baš nezgodan, i lagano bi mogao da zaradi diskvalifikaciju, onakvu kakva mu se smeši na predstojećim izborima.

Ono što je osujetilo njegovu nameru je loš tajming. Obradović je omašio termin za prijem zabavljača u rijaliti, jer je u tom momentu u ozbiljnoj emisiji gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je sa Marićem diskutovao o ozbiljnim državničkim pitanjima.

P.S. Boško, više sreće sledeći put, biće još rijalitija.

 

Piše:
Srbija Danas
01.03.2018. 20:41
Pogledajte više