Vučić podsetio šta je NAJGORI OBIČAJ kod Srba i OSRAMOTIO opoziciju koja je TERALA i VREĐALA novinare (VIDEO)

05.03.2018. 13:10
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Vučić / Izvor: Srbija Danas
Predsednik stao u zaštitu predstavnika medija

Aleksandar Vučić je u sinoćnjem obraćanju, povodom rezultata beogradskih izbora, spomenuo vređanje i otkazivanje gostoprimstva novinarima, od strane Dragana Đilasa i liste DJB-Dveri, podsetivši na jedan običaj koji se smatra najvećom sramotom u našem narodu.

Predsednik Vučić otkrio jedan DETALJ iz privatnog života: Otac ga posetio na ROĐENDAN, a majka mu poslala omiljeno jelo

SKOT NADZIRAO, ZEMUNCI GLASALI: Lista SNS dobila ubedljivih 56 odsto pod budnim okom ambasadora!

Predsednik Srbije je napomenuo da je otkazivanje gostoprimstva nekom, nešto najgore što neko u Srbiji može da uradi i na taj način ukazao na sramotno ponašanje lista Dragana Đilasa i DJB-Dveri.

Vučić je novinarima N1 rekao da ih voli i poštuje, za razliku od lidera opozicije koji teraju predstavnike medija iz svojih štabova.

- Kod nas Srba, ne postoji ništa gore, nego kad ne pustite nekog da vam uđe u kuću. Kod nas ne postoji niko ko nije dobrodošao - rekao je Vučić.

Podsetimo, Dragan Đilas zabranio je da novinari i predstavnici nekoliko medijskih kuća uđu u njegov izborni štab na Dorćolu tokom izborne noći. Njima je zabranjeno da uđu u izborni štab ali nije dato objašnjenje zbog čega im je uskraćeno pravo da izveštavaju sa lica mesta.

Isto tako, Saša Radulović je na društvenoj mreži Tviter, vređao određene medije, rekavši da nisu dobrodošli ni na jednu konferenciju za novinare "cenzus-koalicije". Ovo je sasvim očekivano od lidera DJB ako uzmemo u obzir da mu novinari ovih medijskih kuća postavljaju nezgodna pitanja i raskrinkavaju njihove manipulacije i laži.

Ovi tvitovi dva političara su naišli na mnogo negativnih kritika, a njihovo deljenje medija na podobne i nepodobne je, osim što je nezakonito, i pritisak na slobodu izveštavanja i ekstremno nekorektan stav.

 

Piše:
Srbija Danas
05.03.2018. 13:10
Pogledajte više