"Sin mi je stajao krvav i modar": Otac pretučenog dečaka molio policajce da idu da uhvate nasilnike

06.07.2017. 11:19
Piše:
Srbija Danas / Alo
Zoran Nenadić / Izvor: Foto: Printscreen Facebook/ Zoran Nenadić Gras
Dečaka (17) skinuli golog, pretukli ga lancima i oteli mu sve što je imao kod sebe

Jedan maloletnik (17) iz Busija kraj Batajnice skinut je go i pretučen lancima, a oteta mu je plata i mobilni telefon dok je bio u prodavnici sa svojom devojkom. Njoj su nasilnici zapretili silovanjem i jedan od njih je na silu poljubio. Policija radi na slučaju, ali nasilnici su i dalje na slobodi.

OBRT U SLUČAJU SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA: Dečak (7) SLAGAO da ga je drug (10) silovao?!

Stravično! Ovakav užas Srbija ne pamti: Dečak (10) silovao druga (7)

Ovaj događaj odigrao se prošlog utorka oko 21.30, kaže otac prebijenog dečaka Zoran Nenadić.

- On je sa svojom devojkom krenuo do prodavnice. Za njima su ušli Petar Ć. (21) i maloletni M.B. Tamo su vikali na mog sina, pretili mu i rekli da izađe, jer će ga prebiti ako to ne učini. Moj sin im je prišao, a Petar ga je uhvatio i izvukao iz prodavnice. Vodio ga je do crkve, koja je udaljena oko kilometar, izgovarajući: "Sada ću ti je*ati mater! Videćeš ko će sve da te bije!" Rekao mu je još da mu je zabranjen dolazak u Busije. Zajedno sa M.B.  doveo ga je pred crkvu, gde ih je čekalo više maloletnika, a M.B. ga je sve vreme udarao lancem po nogama. Kada su stigli, Petar Ć. se vratio do devojke moga sina i njene drugarice, koje su sve vreme trčale za njima. Nasilno joj je ugurao jezik u usta i potom joj rekao: "Naje*aćeš ukoliko budeš insistirala da se tvom dečku vrati mobilni telefon i stvari koje smo mu uzeli. Bićeš silovana!" – priča nesrećni otac.

Dečak / Izvor: Profimedia/ilustracija

Kako dalje objašnjava, okupljeni maloletnici su odbili da tuku maloletnika kad su ga prepoznali, svi osim B.K.

- Prvo su naredili mom sinu da se skine go. M.B. je potom počeo mučki da ga bije lancem svuda po telu. Govorio je da će mu je*ati mater. Na kraju je namotao lanac na pesnicu i počeo tako da ga udara. Tada mu se pridružio i B.K., koji je dete šutirao u glavu, testise, rebra i ruke. Sin je gubio svest… Onda su ga pustili, a Petar Ć. mu je doneo šorts i stvari, ali ne i telefon. Uzeli su mu i 20.000 dinara. potom se peške uputio do četiri kilometra udaljene policijske stanice u Batajnici. Ispovraćao se ispred i ušao – opisuje Zoran Nenadić.

Njega je policija pozvala i obavestila o svemu.

policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

- Bilo je strašno kada sam ugledao dete. Sin je stajao krvav i modar. Molio sam policajce da idu u Busije i pohvataju nasilnike, a oni su rekli da se ne mešam u njihov posao. Dete sam odveo u Hitnu pomoć u Batajnici, odakle su nas posle ukazane pomoći uputili u Urgentni centar - kaže otac.

Posle dijagnostike koja je trajala celu noć, ustanovljeno je da je ugruvan i da ima najveće povrede na nosu i u sinusnoj šupljini. Sin mu je sada, kaže, malo bolje.

U međuvremenu su posle horora koji je preživeo dobili informaciju da slučaj vodi inspektor za maloletničku delikvencijju u MUP-u Zemun i da je Petar Ć. priveden, ali da mu nije određeno zadržavanje. Maloletni M.B. i B.K. su privedeni i protiv njih su podnete krivične prijave.

Piše:
Srbija Danas / Alo
06.07.2017. 11:19
Pogledajte više