Od BRUTALNOSTI devojčici povređeno debelo crevo: Dečak koji je silovao drugaricu metlom izgovorio JEZIVU REČENICU

01.12.2017. 08:35
Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
vršnjačko nasilje / Izvor: Profimedia
Ono što se dogodilo u Zavodu za vaspitanje dece i omladine na Voždovcu ostavilo je Srbiju bez teksta

- Nisam hteo da povredim drugaricu! Samo sam hteo da se našalim. Kajem se zbog svega, mnogo mi je žao što sam naudio toj devojčici – izjavio je na saslušanju J.M. (17), štićenik Zavoda za vaspitanje dece i omladine na Voždovcu, koji se sumnjiči da je metlom silovao devojčicu (14). protiv nasilnika je podneta krivična prijava, uz koju je priveden u tužilaštvo.

Žalila se drugarici

Prema rečima izvora iz istrage, maloletnik se brutalno iživljavao nad devojčicom, takođe štićenicom zavoda, na dan kad je napunio 17 godina.

devojčica / Izvor: Profimedia

- Devojčica je bila u dnevnom boravku za žene. Ležala je u krevetu i spavala. U jednom trenutku u prostoriju su ušli J.M. i njegov prijatelj B.A. (18), koji je inače bivši štićenik zavoda. Maloletni nasilnik iznenada je zgrabio metlu i počeo dršku da gura devojčici između nogu – kaže sagovornik.

Kako dodaje, maloletnica se probudila i rekla nasilniku da se ostavi na miru i da je više ne maltretira.

-Međutim, J.M. je nije poslušao, već su ga njene reči još više razbesnele. Svom snagom joj je dršku gurao u vaginu i analni otvor. Nesrećna devojčica je na sebi imala helanke, a koliko je osumnjičeni bio brutalan govori i to što joj naneo povrede i na debelom crevu – objašnjava izvor.

Nakon zlostavljanja J.M. i njegov drug su otišli, a teško povređena devojčica se odmah požalila drugarici.

Ko će biti kažnjen? Pokrenute disciplinske prijave nakon slučaja oralnog seksa i droge u beogradskoj školi

- O brutalnom iživljavanju su potom obaveštene vaspitačice, koje su povređeno dete odvele u Dečju bolnicu u Tiršovoj ulici. O celom slučaju obaveštena je i policija, koja je ubrzo privela nasilnika. Obojica mladića su saslušana, a kako B.A. nije učestvovao u zlostavljanju, pušten je na slobodu, dok su njegovom drugu stavljene lisice – priča sagovornik.

Novi slučaj BRUTALNOG VRŠNJAČKOG NASILJA: Dečaku (11) polomljen nos

Miograd Tasić, direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine, potvrdio je da je devojčica povređena i dodao da su o tome obavešteni policija, tužilaštvo i nadležno ministarstvo.

Podsećamo, portal SrbijaDanas.com pokrenuo je pre dve godine projekat "Drug nije meta" koji se bavi prevencijom i suzbijanjem vršnjačkog nasilja. Pridružite nam se u borbi za bezbednu i srećnu decu!

Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
01.12.2017. 08:35
Pogledajte više