STRAVIČNA SCENA u školi na Novom Beogradu: Učenika (14) tukli i šutirali zbog PATIKA i PARA

19.10.2017. 08:33
Piše:
Srbija Danas/ Kurir
Drug nije meta / Izvor: Profimedia
Oni su mu prišli na velikom odmoru i napali uz niz psovki

Dvojica maloletnika starosti oko 15 godina brutalno pretukla su S.B. (14), učenika OŠ "Ivan Gundulić" na Novom Beogradu.

Na velikom odmoru FRKA, u holu KRVAVI PIR! Novi incident u Rakovici: Mislio sam da mu je glava razbijena

NEZAPAMĆENI INCIDENT u Karlovačkoj gimnaziji: Učenik PRETUKAO bivšu devojku posle časa?

Incident se dogodio na odmoru, kada je S.B. krenuo da kupi užinu. Dvojica dečaka, za koje se nezvanično saznaje da su iz Zemuna, prišli su mu i uz niz psovki počeli da prete kako mora odmah da im da novac i patike. 

- Oborili su ga na zemlju, šutirali i udarali rukama, nisam mogla da gledam koliko je bilo strašno- rekla je A.S. koja je u tom trenutku prolazila pored školskog dvorišta sa bebom u kolicima.

tuča dečaka u školi / Izvor: Profimedia

Tek kada je nasilnicima prišao stariji muškarac i odgurnuo jednog od njih, oni su se uplašili i pobegni. Na pločniku je ostao da leži prestravljeni S.B. koji je imao povrede po vratu i licu- objašnjava ona.

Direktor škole, Ivan Ćirić, kaže da otac povređenog S.B. nije želeo da se zove Hitna pomoć, jer povrede nisu bile teške, pa je sa sinom otišao u policiju, kako bi dao izjavu.

Prva predstava ''Onaj ko se lema drugare nema" odigrana u OŠ "Branko Radičević" u Zemunu

- Naš predlog, da deci bude zabranjen izlazak iz školskog dvorišta tokom odmora, odbijen je od strane roditelja. Što se napada tiče, nije prvi put da jedan od ovih mladića pravi problem i izaziva incidente ove vrste. Deca su ga prepoznala, a policija je obaveđtena o svemu i ja se nadam da će napadači biti uhapšeni. rekao je on.

Strava i užas u Srbiji: Ovakvim porukama pedofili mame devojčice preko Fejsbuka (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Inače, patike zbog kojih je nesrećni dečak pretučen, prema rečima njegovog oca, nisu uopšte bile skupocene, pa čak i da su ih napadači oteli, ne bi imali nikakve koristi od njih. 

 

 

Piše:
Srbija Danas/ Kurir
19.10.2017. 08:33
Pogledajte više